10
marraskuu

Korkean teknologian virtuaalipaneeli: Etätyön vallankumous

Koronakevät teki etätyöstä monelle arkipäivää, mutta asiantuntijatyötä tehtiin kasvavassa määrin useammasta paikasta käsin jo ennen tätä kevättä. Tapahtunut muutos on myös korostanut työn itsenäisyyttä ja itsensä johtamisen taitoja varsinkin korkeasti koulutettujen keskuudessa.

Minkälaisia uusia ratkaisuja tarvitaan, jotta voimme yhtä turvallisesti, tehokkaasti ja luovasti työskennellä sekä työpaikalla että kotona, kesämökillä tai vaikkapa kahviloissa? Minkälaisia työympäristöratkaisuja, vuorovaikutustaitoja ja johtajuutta uusi etätyöelämä tarvitsee?

Näihin ja moneen muuhun murroksessa olevaan työelämään liittyvään kysymykseen etsitään vastauksia ja tarjotaan ratkaisuja HI:n Etätyön vallankumous -virtuaalipaneelissa ti 10.11.2020 klo 17.

Lisäohjeiden ja tapahtumalinkin lähettämistä varten pyydämme ilmoittautumaan tapahtumaan 9.11.2020 mennessä!

Aiheesta keskustelevat

Riku Rusanen, työympäristösuunnittelupäällikkö (Nokia)
Fyysinen ja digitaalinen työympäristö on työntekijän motivaation ja luovuuden sekä työn tuottavuuden kannalta hyvin keskeinen asia. Muutoksessa oleva työelämä tarvitsee uusia, älykkäitä työympäristöratkaisuja, jotka tukevat ihmisten työhyvinvointia.

Katri Saarikivi, aivotutkija (Helsingin yliopisto)
Etätyö ja digiaika korostaa ihmisymmärryksen tarvetta entisestään. Nyt on oivallinen tilaisuus pohtia ratkaisuja siihen, miten työpaikoilla voidaan pitää yllä laadukasta vuorovaikutusta teknologiaa hyödyntäen.

Matti Keskinen, sisäinen konsultti (Nokia)
Työnteon siirtyessä yhä enemmän paikkariippumattomuuteen, on toimiva yhteys ja helppokäyttöiset sekä luotettavat digitaaliset työkalut edellytys onnistumiselle.

Tilaisuuden keynote-alustajana sekä keskustelun moderaattorina toimii tunnettu mediapersoona, luovan ajattelun ja henkilökohtaisen kehittymisen puolestapuhuja Henri (Henkka) Hyppönen. Kuulemme Henkan henkilökohtaisia kokemuksia etätyöstä sekä ajatuksia siitä, minkälaista uudenlaista ajattelua ja luovuutta, epävarmuuden sietämistä muuttunut maailma ja etenkin työelämä häneltä on vaatinut.

Hyppää mukaan sieltä, missä ikinä oletkin – työpaikalla tai -matkalla, kotona, kesämökillä tai kahvilassa! Osallistumiseen et tarvitse muuta kuin tietokoneen tai jonkun muun älylaitteen, toimivan nettiyhteyden, avoimen ja uteliaan mielen sekä kupin kahvia tai teetä.

Tilaisuuden järjestää Helsingin Insinöörit yhteistyössä Insinööriliiton ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Tapahtuma on maksuton.
TJS Opintokeskuksen logo

 

Ilmoittaudu tapahtumaan 9.11. mennessä

Lisäohjeiden ja tapahtumalinkin lähettämistä varten pyydämme ilmoittautumaan tapahtumaan tästä linkistä 9.11.2020 mennessä! Lämpimästi tervetuloa!

css.php