14
kesäkuu

HUOM! Uusi aika / Kulttuurikävely Töölönlahdella

Kokoontumispaikkana Hakasalmen huvila, Mannerheimintie 13b, Helsinki
Hugo Simberg (1873–1917): Haavoittunut enkeli. Kuva: Kansallisgalleria / Ateneumin taidemuseo.

HUOM! Kävely siirretään ma 14. kesäkuulle! Siirtäminen johtuu 16.5.2021 saakka Uudellamaalla voimassa olevista koronarajoitusmääräyksistä ja -suosituksista, jonka mukaan yli 6 hlön yleisötilaisuuksia eikä yli 10 hlön yksityistilaisuuksia ei suositella järjestettäväksi.

Tämä kierros Töölönlahdella – Haavoittunutta enkeliä etsimässä on kulttuurikävely parhaimmillaan. Kävelemme rauhallisesti Hakasalmen ja Hesperian puistossa ja päätämme kierroksemme Talvipuutarhan luo maisemiin, jonne Hugo Simberg sijoitti Haavoittuneen enkelinsä. Saat mm. tietää, miltähän puisto näyttäisi, jos Alvar Aallon keskustasuunnitelmat olisivat toteutuneet tai vanhat tehtaan vielä tupruttaisivat savua? Entäpä jos paikalla seisoisi nyt Henrik Borgströmin loistoisa terveyskylpylä ja Korkeasaaren eläimet käyskentelisivätkin Uimastadionin paikalla?

Ryhmän koko

Ryhmässä on enintään 20 hlö, jotta voimme säilyttää turvaetäisyydet. Opas käyttää äänentoistolaitetta.

Muuta

• Olemme ulkona, joten muista hyvät kengät ja säänmukainen vaatetus.
• Kierros kestää n. 1,5 tuntia ja on pituudeltaan n. 2 km.
• Reitti ei ole esteetön.
• Koronatilanteen vuoksi edellytämme maskin käyttöä kierroksen aikana.

Tilaisuuden järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Tapahtuma on täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua jonotuslistalle.

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php