11
toukokuu

Kulttuurikävely Töölönlahdella: Haavoittunutta enkeliä etsimässä

Kokoontumispaikkana Hakasalmen huvila, Mannerheimintie 13b, Helsinki
Hugo Simberg (1873–1917): Haavoittunut enkeli. Kuva: Kansallisgalleria / Ateneumin taidemuseo.

Tämä kierros on kulttuurikävely parhaimmillaan. Kävelemme rauhallisesti Hakasalmen ja Hesperian puistossa ja päätämme kierroksemme Talvipuutarhan luo maisemiin, jonne Hugo Simberg
sijoitti Haavoittuneen enkelinsä.

Ilmoittaudu ma 10.5. mennessä ja tule mukaan! Saat mm. tietää, miltähän puisto näyttäisi, jos Alvar Aallon keskustasuunnitelmat olisivat toteutuneet tai vanhat tehtaan vielä tupruttaisivat savua? Entäpä jos paikalla seisoisi nyt Henrik Borgströmin loistoisa terveyskylpylä ja Korkeasaaren eläimet käyskentelisivätkin Uimastadionin paikalla?

Ryhmän koko

Ryhmässä on enintään 20 hlö, jotta voimme säilyttää turvaetäisyydet. Opas käyttää äänentoistolaitetta.

Muuta

• Olemme ulkona, joten muista hyvät kengät ja säänmukainen vaatetus.
• Kierros kestää n. 1,5 tuntia ja on pituudeltaan n. 2 km.
• Reitti ei ole esteetön.
• Koronatilanteen vuoksi edellytämme maskin käyttöä kierroksen aikana.

Tilaisuuden järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php