3
lokakuu

Lähdetään syysretkelle sienimetsään!

Reposalmen ranta, Reposalmentie 1, Helsinki

”Syksy on sienien aikaa, niitä ei pakkaset uhkaa”, laulaa Olavi Uusivirta kappaleessaan Tahdonko kuitenkin sut takaisin? HI puolestaan tahtoo viedä jäsenensä syysretkelle Vartiosaareen, jossa pääsemme yhdessä nauttimaan syysväreistä ja luonnon antimista. Tähän aikaan vuodesta metsästä saattaa löytyä tatteja, haperoita ja suppilovahveroitakin. Ja jos ei löydykään, niin ainakin mukava seura, raikas syysilma ja retkeily metsässä antaa energiaa ja rauhoittaa mieltä!

Retken oppaana toimii hyvin sienilajeja tunteva insinööri Jussi Ohenoja.

Otetaan siis sienikorit mukaan ja lähdetään yhdessä Vartiosaaren metsään lauantaina 3.10.2020 klo 11. Retki päättyy noin klo 13 HI:n Vådötorp-huvilalle, jossa meitä odottaa kuuma grillipannu!

Retki sopii koko perheelle, kunhan liikkuminen metsäpoluilla onnistuu. Ota mukaan sään mukaiset metsävarusteet, mahdolliset sienikirjat ja omat retkieväät.

Kuljetukset

Tapaamispaikkana on Reposalmen ranta, josta kuljetus saareen m/s Taxen -aluksella klo 11. Paluukuljetus Vådötorp-huvilalta noin klo 14.30.
Reposalmen rantaan pääsee Herttoniemen metroasemalta bussilla numero 89 (laituri 6) Yliskylään, josta on noin puolen kilometrin matka kävellen Reposalmen rantaan (ks. aikataulut ja reittiohjeet HSL:n reittioppaasta). Rannassa on myös jonkin verran parkkitilaa, mikäli saavut omalla autolla.

Ilmoittautuminen

Mukaan mahtuu 25 ilmoittautunutta ja kyseessä on maksuton jäsentilaisuus.
Ilmoittauduthan venekuljetusten ja grilliruokailun vuoksi viimeistään 1.10. alla olevalla lomakkeella.

Retki järjestetään säävarauksella.
Tavataan Reposalmen rannassa lauantaina 3.10. klo 11!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php