2
huhtikuu

Liikunnallista touhua Pääsiäismunajahdin merkeissä

Liikunnallista touhua perheille ja lapsenmielisille Pääsiäismunajahdin merkeissä

Ilmoittaudu mukaan nelipäiväiseen Pääsiäismunajahtiin ja kerää 12 virtuaalista munaa päivittäin ulkona liikkuen. Peliä voi pelata yksin, kaksin tai perheen kanssa maantieteellisesti missä tahansa ja on pelattavissa 4 peräkkäisen päivän ajan tulevana pääsisäisenä 2.4.-5.4.2021.

Pelin lyhyessä esittelyvideossa pääset helposti käsitykseen siitä, mitä pelissä touhutaan. Löytääkseen pääsiäismunan, tulee liikkua vähintään 200 metriä haluamaansa suuntaan, jolloin puhelimen ruudulle ilmestyy hitaasti paljastuva pääsiäismuna, joka pitää sisällään erilaisen tehtävän. Kyseessä voi olla esim. kuva-arvoitus tai insinööriaiheinen kysymys, ja tehtävänäsi on se ratkaista. Mitä nopeammin tehtävän ratkaiset, sen enemmän saat pisteitä!

Eniten pisteitä keränneet palkitaan

Pelin päättymisen jälkeen 6.4. palkitaan eniten pisteitä koonneet joukkueet ja/tai pelaajat! Kolme parasta pelaajaa ja/tai joukkuetta saavat 150 euron Holiday Clubin lahjakortin, joka on voimassa 12 kk kaikissa Suomen Holiday Club -kohteissa.

Tervetuloa pelaamaan joko yksin tai perheen tai ystäväporukan kanssa! Peli on räätälöity vain Insinööriliiton jäsenille seurueineen.

Peli toimii seuraavasti

  • Tarkemmat peliohjeet lähetetään ilmoittautuneille ke 31.3.2021.
  • Pelaaja lataa pelisovelluksen puhelimeensa 31.3. annettujen ohjeiden mukaan.
  • Yhden päivän aikana on mahdollista löytää enintään 12 pääsiäismunaa, joten matkaa yhdelle pelipäivälle kertyy enintään 2,4 km (12 x 200 m). Pääsiäisen aikana olisi siis tiedossa yhteensä noin 10 km kävelyä tai  lenkkeilyä!
  • Jos haluat lisätä liikunnan määrää, voit valita joka päivän viimeiselle neljälle munalle tuplamatkan eli 400 metriä ja saavuttaa näin enemmän pisteitä!
  • Pelaajat näkevät reaaliaikaisen tuloslistan, jolloin voi verrata tuloksia muihin pelaajiin.
  • Suositusikä peliä itsenäisesti pelaaville lapsille on 6 vuotta ja sitä vanhemmat.

Tutustu muihin hyvinvointi- ja liikuntatapahtumiin

8.4. klo 17 Näin starttaat liikunnan nollatasolta
9.4., 16.4., 23.4. ja 30.4. klo 8.30 Insinöörin perjantaiset aamujumppahetket
22.4. klo 17 Liikunnan hyödyt eivät välttämättä vaadi maksimipanosta!

Pelitilaisuuden järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörit HI ry:n kanssa ja siihen osallistuminen on maksuton.

Tervetuloa pelaamaan kanssamme vuoden hauskinta ulkoilupeliä!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php