22
huhtikuu

Liikunnan hyödyt eivät välttämättä vaadi maksimipanosta!

Liikunnan hyödyt eivät välttämättä vaadi maksimipanosta!

Ohjaaja: Niina Seppänen, hyvinvointivalmentaja (Int Health Coach®)
Kesto: noin  75 min.
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta to 22.4.2021 klo 10 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse Zoom-kutsu 22.4. klo 12 mennessä.

Kaikki tai ei mitään; kunnon treeni tai ei kannata lähteä liikkeelle ollenkaan! Kuulostaako tutulta?

Nyt viimeistään on aika muuttaa ajatuksia ja suhtautumista sen suhteen, mikä on ”kunnon treeni” ja siitä, mikä lasketaan terveyttä ja vireystilaa edistäväksi liikunnaksi! Otetaan mukaan maalaisjärki ja itsemyötätunto, ja käydään läpi helppoja, arkeen ujutettavia liikunnallisia tottumuksia, jotka muuttuessaan tavoiksi ovat arvokkaampia kuin korkeasykkeinen rääkkilenkki muutaman kerran viikossa.

Luento sisältää noin 15 minuutin ohjatun liikuntaosuuden sekä kirjalliset omaharjoitteluohjeet.

Tutustu muihin hyvinvointi- ja liikuntatapahtumiin

9.4., 16.4., 23.4. ja 30.4. klo 8.30 Insinöörin perjantaiset aamujumppahetket

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php