26
lokakuu

Maastopyöräretki insinööreille

Paloheinän ulkoilualue, Pakilantie 124, Helsinki

Maastopyöräily on hauska harrastus.  Tule mukaan Helsingin Insinöörien maastopyöräretkelle.

Maastopyöräretkelle voivat osallistua kaikki maastopyöräilystä kiinnostuneet vähintään 15-vuotiaat naiset ja miehet kuntoon ja taitoihin katsomatta. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat osallistuakseen huoltajan suostumuksen.

Tämä kaksi (2) tuntinen kurssi sisältää yhden opetustunnin ja maastolenkin.

Kurssin hinta on 20 €/jäsen.  Sisältää opetuksen ja pyörävälinevuokran (maastopyörä, kypärä, hanskat, polvisuojat).

Ohjeet osallistujalle
Syö tavanomaista tuhdimpi lounas ja kevyt välipala ennen kurssia, jotta sinulla on riittävästi energiaa, mutta ei myöskään vatsa liian täynnä ennen liikkumista. Voit ottaa mukaasi myös pikkupurtavaa ja pientä energiaa taskuun tai reppuun juomisen lisäksi.
Pukeutuminen: Kurssi on kokonaan ulkona. Pukeudu aina sään mukaisesti ja varaa riittävästi varavaatetta mukaan, huomioi kerrospukeutuminen.
Muut varusteet: Osallistujalla tulee olla oma juomapullo. Voit myös ottaa oman kypärän, hanskat sekä ajolasit. Edellä mainittuja on myös vuokraamossa ja kypärä sekä hanskat kuuluvat vuokrapyörävälineisiin mukaan. Pyörissämme on juomapullotelineet, mutta pieni reppukin on käytännöllinen pikkusyötävän ja takin kantamiseen. Vuokrapyörässä on peruspolkimet, joten tasaiset lenkkikengät riittävät hyvin. Pyörään saa myös vaihtaa omat lukkopolkimet ja käyttää omia klossikenkiä.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella tai HI:n toimistolle puh. 040 150 3878. Paikkoja on rajoitetusti.

 
Koulutus järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Kyllä
En

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php