19
marraskuu

Martti Suosalon ja Sanna-Kaisa Palon tähdittämä Voi Luoja! Espoon Kaupunginteatterissa

Espoon Kaupunginteatteri, Revontulihalli, Revontulentie 8, Espoo
Martti Suosalo ja Anna-Kaisa Palo
Martti Suosalo ja Sanna-Kaisa Palo Voi Luoja! -esityksessä Espoon Kaupunginteatterissa

Lähdetään taas porukalla teatteriin! Helsingin Insinöörit kutsuu jäsenensä seuralaisineen Espoon Kaupunginteatteriin katsomaan Voi Luoja! -esitystä, joka on 19.11. varattu vain HI:n yleisöä varten.

Esityksessä Jumala (Martti Suosalo) on ahdistuksen ja epäuskon vallassa, hän tarvitsee terapiaa. Psykoterapeuttina toimivan yksinhuoltajan Ellan (Sanna-Kaisa Palo) elämä ei myöskään ole taivaallisen ihanaa. Ella on moderni, akateemisesti koulutettu ihminen, joka ei usko Jumalaan. Jumalan on taas vaikea uskoa ihmiseen. Potilassuhde on siis perin haastava; lopulta on hyvin epäselvää, kuka terapoi ja ketä.  Esitys sinkoilee tämän hetken maailmasta Raamatun tapahtumiin ja takaisin.  Elämän peruskysymykset ovat olleet samat viimeiset 6000 vuotta. Kumpi on sekopäisempi: Jumala vai ihminen? Saako tälle edes nauraa?

Israelilaisen näytelmäkirjailijan Anat Govin (Oh my God) näytelmässä käsitellään koko länsimäisen ihmisen alitajunta. Näytelmä on myös häpeämätön, törkeä komedia ennakkoluuloista ja vihamielisistä väärinkäsityksistä kahden yksilön välillä. Onko lopulta kysymys Jumalasta vai ihmisestä?

Esityksen ohjaa Taru Mäkelä.

Katso lisää Voi Luoja! -esityksestä!

Liput

Teatterivierailu kustantaa sekä jäsenelle että avecille (ei jäsen) 20 euroa, maksimi 2 lippua/jäsen.
Esityksen lisäksi HI tarjoaa osallistujille lasillisen kuohuvaa ennen esitystä sekä pientä purtavaa (kahvi ja leivos) väliajalla.

Ilmoittautuminen

Varaa lippusi ja ilmoita mahdolliset ruokarajoitukset viimeistään to 12.11. alla olevalla lomakkeella tai HI:n toimistolle puh. 040 150 3878.

Turvallisuus tapahtumassa

Helsingin Insinöörit ja Espoon Kaupunginteatteri huolehtivat yleisön turvallisuudesta tapahtumassa. Yleisöä otetaan vain noin puolet normaalista salikapasiteetista ja HI jakaa osallistujille kasvomaksit, joita jokainen käyttää oman harkintansa mukaan. Lue lisää teatterin ajankohtaisista turvajärjestelyistä syksyllä 2020!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Tapahtuma on täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua jonotuslistalle.

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Lippumäärä
css.php