30
maaliskuu

Mauri Kunnaksen Koiramäen Suomen historia – Kruunupäät teatterissa!

Suomen Kansallisteatteri, Pieni näyttämö, Bergbominkuja 2, Helsinki

Koiramäen Suomen historia nousee Kansallisteatterin näyttämölle

Helsingin Insinöörien 100-vuotisen vaikuttamisen kunniaksi tarjoamme jäsenillemme ja heidän perheilleen mahdollisuuden lähteä huikealle aikamatkalle, kun Mauri Kunnaksen rakastetut hahmot heräävät eloon Kansallisteatterin näyttämöllä!

Valloittava teatteriesitys, joka muistuttaa, ettei historia ole vain lista vuosilukuja ja nimiä, vaan ennen muuta toinen toistaan kiehtovampia hahmoja ja tarinoita menneiltä ajoilta. Luvassa on hauska ja vauhdikas, näyttävä ja musiikkipitoinen aikamatka, josta nauttivat sekä lapset että aikuiset.

Esitystä suositellaan erityisesti kouluikäisille ja kaikille Koiramäen ystäville.

Mauri Kunnaksen Koiramäen Suomen historia kantaesitetään Kansallisteatterin Pienellä näyttämöllä kevätkaudella 2019. Esitys on ensimmäinen Kunnaksen teos Kansallisteatterissa. Teoksen dramatisoi Kansallisteatterin dramaturgi Eva Buchwald.

Ohjaus Irene Aho
Rooleissa Hannu-Pekka Björkman, Aksa Korttila, Petri Liski, Harri Nousiainen, Karin Pacius, Heikki Pitkänen, Marja Salo ja Paula Siimes

Lippujen jäsenhinnat:
Aikuiset 25 euroa/lippu
Lapset 15 euroa/lippu

Lippuja voi varata maksimissaan 4 kpl/jäsen. Ilmoitathan lomakkeella varaamiesi lasten lippujen lukumäärän.

Varaa lippusi alla olevalla lomakkeella tai HI:n toimistolta puh. 040 150 3878.

Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Tapahtuma on täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua jonotuslistalle.

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Lippuja yhteensä maksimi 4 kpl/jäsen
css.php