27
elokuu

Merimelonnan peruskurssi

Otsolahti, Sateenkaari 9, Espoo

Tule Rolling Kayak -merimelontakurssille ja aloita uusi harrastus ammattilaisen johdolla. Kayaker – merimelonnan peruskurssi antaa vahvat perustaidot melontaharrastuksen aloittamiselle sekä hyvän pohjan melonnan jatkoharjoittelulle. Kurssin suorittanut meloja hallitsee melonnan perustaidot ja ymmärtää riskitekijät vesillä liikuttaessa.

Melontakurssi ei vaadi mitään ennakkotaitoja. Tarvitset mukaan vain sään mukaiset ulkoiluvaatteet sekä juotavaa ja pientä evästä. Opit melonnan perusteet turvallisesti ja varmasti. Suurimman osan ajasta olemme vesillä. Ryhmäkoko melontakursseillamme on pieni (max. 12 hlöä) ja kaikki kouluttajat ovat kokeneita melonnan ammattilaisia. Osallistujan tulee olla vähintään 15 vuotias (alle 18 vuotiaalta vaaditaan vanhempien lupa).

Hintaan sisältyy koulutus, kajakki, mela, aukkopeite ja melontaliivi.

Kurssin suoritettuasi saat luottokortin kokoisen todistuksen, jolla voit osoittaa osaavasi melonnan perustaidot (vaaditaan esim. kajakin vuokraamiseen ja melontaseuraan liittymiseen).

Kurssin jäsenhinta on 99 €/jäsen.

Syksyn aikana järjestämme 2 kurssia ja ne toteuttaa Rolling Kayak. Kurssit pidetään Espoon Otsolahdessa (Tapiolan vieressä).

I kurssi  27.-28.8.2018 iltakurssi klo 17-21.30
II kurssi 15.-16.9.2018 viikonloppukurssi klo 13-17.30

Ilmoittaudu sinulle sopivalle kurssille pian alla olevalla lomakkeella tai soita HI:n toimistolle puh. 040 150 3878. Paikkoja rajoitetusti.

Lisätietoja: kurssikuvaus ja tarkempi kurssikuvaus

Muistathan ilmoittautua mukaan myös Vesipuuhapäivään Vesiurheilukeskus Laguuniin lauantaina 1.9. klo 12-16. ILMOITTAUDU

Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

tjs_opintokeskus_rgb

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Ilmoittaudun I kurssille 27.-28.8.
Ilmoittaudun II kurssille 15.-16.9.
css.php