8
helmikuu

Mikroilme-virtuaalivalmennus

Sami Sallinen on turvallisuuden ja kehonkielen ammattilainen, puhuja, valmentaja, tietokirjailija ja mediakommentaattori.

Kouluttaja: Sami Sallinen, Kehokoodi
Kesto: noin 2 tuntia
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta 8.2.2021 klo 10 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään valmennukseen sähköpostitse Teams-kutsu 8.2. klo 12 mennessä.

Valmennus avaa aivan uuden tason kasvotusten tapahtuvaan kommunikointiin, kun eri mikroilmeet tunnistamalla ymmärrät keskustelukumppanisi tunnetilat ja saat välitöntä palautetta kysymyksiisi.

Valmennuksessa opitaan:

• tunnistamaan vuorovaikutustilanteiden tärkeimmät kehonkielen eleet
• hallitsemaan 7 universaalin mikroilmeen tulkinnan
• tunnistamaan valheesta kertovan sanattoman viestinnän merkit
• saamaan vastauksia ilman kysymyksiä.

Valmennus sisältää sekä teoriaa että harjoittelua.

Kouluttajana toimii turvallisuuden ja kehonkielen ammattilainen Sami Sallinen, entinen huumepoliisi, väkivaltarikostutkija ja suojelupoliisin virkamies.

Koulutuksen järjestää Helsingin Insinöörit yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa. Tapahtuma on jäsenelle maksuton.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php