13
maaliskuu

Motivaation säilyttäminen ja itsensä johtaminen työnhaussa

Akavatalo, Valopiha, Kellosilta 7, Helsinki

tyonhakuveturi-logo-comm-2

Työnhakuveturin toiminta on tarkoitettu sinulle Uudellamaalla asuva korkeasti koulutettu, joka olet työtön tai jäämässä työttömäksi.
Tavoitteena on tukea korkeakoulutettujen työnhakuvalmiuksia ja edistää omatoimista työllistymistä tarjoamalla asiantuntijaluentoja ja työllistymistavoitteista ryhmätoimintaa. Näiden toimintojen avulla TYÖNHAKUVETURI tukee jokaisen omatoimista työllistymisprosessia.

Motivaation säilyttäminen ja itsensä johtaminen työnhaussa

Vuorovaikutteisen ja osallistavan valmennuksen ensisijaisena tavoitteena on oivalluttaa kuulijaa ymmärtämään, mistä motivaatio syntyy ja mihin työnhaussa kannattaa panostaa, jotta saa itselleen toivomansa tuloksen työnhaussa.

Valmennuksessa on kolme pääteemaa:
1. Työn imu. Mistä työn imu (work engagement) syntyy? Miten voin varmistaa omalla kohdalla, että haen oikeanlaiseen työhön? Miten innostun työnhaussa?
2. Mikä minua motivoi? Miten tunnistan, mikä on ulkoista ja mikä on sisäistä motivaatiota? Miksi vahvuuksien tunnistaminen ja niiden edelleen kehittäminen tuottaa parhaan lopputuloksen?
3. Oman motivaation ja osaamisen kartoittaminen ja jäsentely. Miten suuntaan työnhakuani parhaan motivaation ja osaamiseni alueelle? Miten tuon nämä esille työnhakuprosessissa?

Ilmoittaudu

css.php