13
maaliskuu

Motivaation säilyttäminen ja itsensä johtaminen työnhaussa

Akavatalo, Valopiha, Kellosilta 7, Helsinki

Työnhakuveturin koulutuksista saat asiantuntevaa ja ajankohtaista tietoa tämän päivän työnhakuun. Tilaisuuksien aiheina on oman osaamisen tunnistaminen, työnhakutaitojen parantaminen ja voimavarojen lisääminen. Samalla verkostoidut muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Työnhakuveturin valmennuksiin voivat osallistua kaikki jäsenjärjestöjen esimies- ja asiantuntijatyötä etsivät jäsenet Uudenmaan alueelta. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Motivaation säilyttäminen ja itsensä johtaminen työnhaussa

Vuorovaikutteisen ja osallistavan valmennuksen ensisijaisena tavoitteena on oivalluttaa kuulijaa ymmärtämään, mistä motivaatio syntyy ja mihin työnhaussa kannattaa panostaa, jotta saa itselleen toivomansa tuloksen työnhaussa.

Valmennuksessa on kolme pääteemaa:
1. Työn imu. Mistä työn imu (work engagement) syntyy? Miten voin varmistaa omalla kohdalla, että haen oikeanlaiseen työhön? Miten innostun työnhaussa?
2. Mikä minua motivoi? Miten tunnistan, mikä on ulkoista ja mikä on sisäistä motivaatiota? Miksi vahvuuksien tunnistaminen ja niiden edelleen kehittäminen tuottaa parhaan lopputuloksen?
3. Oman motivaation ja osaamisen kartoittaminen ja jäsentely. Miten suuntaan työnhakuani parhaan motivaation ja osaamiseni alueelle? Miten tuon nämä esille työnhakuprosessissa?

Ilmoittaudu

css.php