8
helmikuu

Muumiperheen hiihtokoulu

Suomen Latu, Paloheinä/ punainen mökki urheilupuiston parkkipaikan vieressä, Pakilantie 124, Helsinki

Nyt opettelemaan hiihtämistä Muumipeikon kanssa!

Muumiperheen hiihtokoulu 30 € /pari
(1 lapsi 2 – 6 v. + 1 aikuinen)
Tarvittaessa monot, sauvat  ja sukset
* lasten varusteet maksutta
* aikuisten varusteet 15 €

Muumiperheen hiihtokoulu sopii perheen pienimmille (2 – 6 v.) yhdessä oman aikuisen kanssa. Aikuinen hiihtää lapsen kanssa ja on tukena hiihtokoulun aikana. Leikkien ja tehtävälatujen avulla saadaan ensikosketus hiihdon monipuoliseen maailmaan. Tehtäviä sovelletaan osallistujien taitotason mukaan ja samaan hiihtokouluun voi osallistua eritasoisia lapsia.

Mikäli tarvitsette hiihtovälineet, merkitsethän ilmoittautumislomakkeelle osallistujien pituudet, painot ja kengän koot.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmään mahtuu rajoitettu määrä kurssilaisia ja kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

tjs_opintokeskus_rgb

Lisätiedot toimisto@helins.fi tai puh. 040 150 3878.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Ilmoittautujien määrä
css.php