2
maaliskuu

Muumiperheen hiihtokoulu

Suomen Latu, Paloheinä/ punainen mökki urheilupuiston parkkipaikan vieressä, Pakilantie 124, Helsinki

Nyt opettelemaan hiihtämistä Muumipeikon kanssa! Kuinkas se Muumipeikko opettelikaan hiihtämistä?

Muumiperheen hiihtokoulu 30 € / 1 lapsi 2-6 v + 1 aikuinen (sis. tarvittaessa monot, sauvat  ja sukset)

Muumiperheen hiihtokoulu sopii perheen pienimmille (2-6v.) yhdessä oman aikuisen kanssa. Aikuinen hiihtää lapsen kanssa ja on tukena hiihtokoulun aikana. Leikkien ja tehtävälatujen avulla saadaan ensikosketus hiihdon monipuoliseen maailmaan. Tehtäviä sovelletaan osallistujien taitotason mukaan ja samaan hiihtokouluun voi osallistua eritasoisia lapsia.

Koululaisten hiihtokoulu 30 € / kouluikäinen lapsi + aikuinen tai 2 kouluikäistä lasta (sis. tarvittaessa monot, sauvat  ja sukset)

Koululaisten hiihtokoulu on tarkoitettu koululaisille ja heidän vanhemmilleen. Käymme läpi perinteisen hiihdon tekniikkaa, opimme käyttämään suksia niin, että hiihtäjä saa ne paremmin pitämään. Opettelemme hiihdossa tärkeintä taitoa eli tasapainoa ja suksella liukua. Harjoittelemme perustasatyönnön ja vuorohiihdon hauskoin harjoituksin. Sekä lapsi että aikuinen saa leikin omaisilla harjoitteilla perinteisen hiihdon sujuvammaksi, nopeammaksi ja hauskemmaksi lajiksi.
Lapsi voi osallistua yksin, kaverin/sisaruksen tai aikuisen kanssa.

Mikäli tarvitsette välineet, merkitsethän ilmoittautumislomakkeelle osallistujien pituudet, painot ja kengän koot.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmään mahtuu rajoitettu määrä kurssilaisia ja kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

tjs_opintokeskus_rgb

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php