1
syyskuu

Myrskyluodon Maija – kotimainen suurmusikaali

Helsingin Kaupunginteatteri, Suuri näyttämö, Eläintarhantie 5, Helsinki
Kuva © Jari Hakala / Luontokuvakauppa

Varaa nyt paikkasi juhlavuoden 2017 suurmusikaaliin jäsenetuhintaan

Lasse Mårtensonin säveltämä, suomalaisten sieluun soimaan jäänyt musiikki kuullaan nyt ensimmäistä kertaa näyttämöllä musikaaliteoksena. Helsingin Kaupunginteatteri juhlistaa uudella kotimaisella suurmusikaalilla 50 vuotta täyttävää, peruskorjattua teatteritaloaan ja Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä. Myrskyluodon Maija saa ensi-iltansa Helsingin Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä elokuussa 2017.

Myrskyluodon Maija kuvaa suomalaisen naisen elämää ja itsenäistymistä 1800-luvun Ahvenanmaalla, keskellä merta Myrskyluoto-nimisellä saarella. Teos tuli tunnetuksi Anni Blomqvistin romaanisarjaan perustuvana tv-sarjana 1976, johon Lasse Mårtenson sävelsi unohtumattoman musiikin.

Musikaalin dramatisoi Seppo Parkkinen Anni Blomqvistin teosten pohjalta ja ohjaa Kari Rentola. Mårtensonin musiikin on sovittanut Arttu Takalo, ja mukana on Maija Vilkkumaan uusia sanoituksia. 17-henkisen orkesterin kapellimestari on Eeva Kontu. Koreografiat 30-henkiselle ensemblelle suunnittelee Jyrki Karttunen ja puvut Riitta Anttonen-Palo. Peruskorjatun Kaupunginteatterin uusinta näyttämötekniikkaa upeasti hyödyntävän lavastuksen on suunnitellut Katariina Kirjavainen ja valomaailman William Iles. Äänisuunnittelusta vastaa Sakke Kiiski.

Lippujen jäsenhinta on  75 euroa/lippu, maksimi 2 lippua/jäsen.
Paikat ovat permantopaikkoja.

Saimme varattua lisää lippuja parvelle edulliseen jäsenhintaan.  Tee varaus.

Varaa lippusi alla olevalla lomakkeella tai HI:n toimistolta puh. 040 150 3878.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php