25
maaliskuu

Myyntitaitojen avulla hyvä työpaikka

työhaastattelu
Myyntitaitojen avulla hyvä työpaikka -webinaari

Kouluttaja: Ari J Tuominen, Precision Oy
Kesto: noin 4 tuntia (sis. kaksi taukoa)
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta 24.3.2021 klo 10 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään valmennukseen sähköpostitse Teams-kutsu 24.3. klo 12 mennessä.

Kun olet etsimässä ja sopimassa uudesta työpaikasta, olet myymässä omaa osaamistasi ja itseäsi. Siksi myyntitaidot ovat eduksi hyvän työpaikan ja työsopimuksen saavuttamiselle. Työsuhteessa on kyse pitkäaikaisesta sopimuksesta, josta molemmat osapuolet toivovat toisilleen suurta hyötyä. Siksi työsuhteen solmiminen muistuttaa B2B myyntiä enemmän kuin B2C myyntiä.

Monille myyntitehtävät ovat vastenmielisiä ja jopa pelottavia. Tämä johtunee siitä, että tapaamme niin monenlaisia myyjiä ja julkisuuteen nousevat ehkä myyjät, joihin ei haluta samaistua. On kuitenkin olemassa asiantuntijatyyppinen myyntityyli, jonka oppimiseen useimmilla meistä on hyvät edellytykset.

Kun olet valmistunut tai valmistumassa ammattikorkeasta tai vastaavasta, sinulla on sellaisia valmiuksia, joille voidaan sinun myyntityylisi rakentaa. Vain yksi perusvaatimus on: työpaikan haussa ja B2B myynnissä tarvitaan aito kiinnostus asiakkaan ongelmiin ja niitten ratkaisemiseen.

Myyntitaitojen avulla hyvä työpaikka -valmennus auttaa löytämään tyylin, joka rakentuu sinun kokemustaustallesi ja jolla saavutat mieluisan työsopimuksen.

Tutustu myös myyntikoulutussarjan muihin osiin:

Tilaisuuden järjestää Helsingin Insinöörit yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa. Tervetuloa osallistumaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php