12
syyskuu

Nosta esiintymistaitosi muun osaamisesi tasolle

Balderin sali, Aleksanterinkatu 12 (Helenankatu 4), Helsinki
Oili Valkila

tyonhakuveturi-logo-comm-2

Työnhakuveturin toiminta on tarkoitettu sinulle Uudellamaalla asuva korkeasti koulutettu, joka olet työtön tai jäämässä työttömäksi.
Tavoitteena on tukea korkeakoulutettujen työnhakuvalmiuksia ja edistää omatoimista työllistymistä tarjoamalla asiantuntijaluentoja ja työllistymistavoitteista ryhmätoimintaa. Näiden toimintojen avulla TYÖNHAKUVETURI tukee jokaisen omatoimista työllistymisprosessia.

Työnhakuveturin tilaisuus 12.9.2018 klo 9-12 Nosta esiintymistaitosi muun osaamisesi tasolle

Lähes kaikki tehtävät ja asemat työelämässä vaativat yhä parempia viestintä-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Hyvä viestijä ja esiintyjä tulee siitä, joka rohkenee laittaa oman persoonansa likoon sellaisena kuin on – totta kai silti koko ajan kasvaen. Meissä on valmiina kaikki tarvittava, se täytyy vain herättää toimimaan.
Kenestä tahansa tulee piirun verran parempi esiintyjä jo sillä, että hän kehittää systemaattisen ja tavoitteellisen valmistautumisrutiinin. Valmistautuminen on tärkeää kokeneellekin. Mitä spontaanimmalta esiintyjä vaikuttaa, sitä paremmin hän on yleensä valmistautunut, ja hyvä valmistautumisrutiini nopeutuu ja automatisoituu käytössä.

Tämä kurssi sopii erinomaisesti johtajalle, esimiehelle, myynnin ja markkinoinnin ammattilaiselle, asiantuntijalle, jonka täytyy esitellä/kouluttaa osaamisaluettaan sekä kenelle tahansa, joka haluaa puhe-esiintymisestä hyvän lisän osaamiseensa

Suomen kielen ja puheviestinnän maisteri Oili Valkilalla (FM, logonomi, MHT) on vankka kokemus viestinnän ja esiintymisen kouluttajana, vuorovaikutusvalmentajana ja toimittajana sekä lehdistössä että TV:ssä.
Hän on julkaissut mm. kirjan Loista puhujana – Puhumisen taito, halu ja uskallus – Laita itsesi likoon. (Yrityskirjat 2014)

Ilmoittaudu tilaisuuteen

css.php