12
toukokuu

Nuorten Afterwork: Out of orbit -peli- ja saunailta

Hotel Rantapuisto, Furuborginkatu 3, Helsinki
Mystinen hätäkutsu keskeyttää tutkimusmatkanne asteroidivyöhykkeellä. Mitä viestin lähettäjälle tapahtui? Oletteko itse vaarassa? Kuva: Out of Orbit.

Järjestämme jäsenillemme rentohenkisen Afterwork-tapahtuman hotelli Rantapuistossa, jossa pääsee pelaamaan huikeaa Out of Orbit -ryhmäpeliä, saunomaan ja tapaamaan HI:n hallituslaisia vapaan keskustelun ja verkostoitumisen merkeissä.

Tapahtuma on suunnattu erityisesti opiskelijoille ja vastavalmistuneille, mutta totta kai kaikki muutkin jäsenemme ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Tarjolla on myös pientä suolaista ja virvokkeita.

Out of Orbit

Out of Orbit on pelihuone, jossa sinä ja kaverisi olette mukaansatempaavan avaruusseikkailun sankareita. Mystinen hätäkutsu keskeyttää tutkimusmatkanne asteroidivyöhykkeellä. Mitä viestin lähettäjälle tapahtui? Oletteko itse vaarassa?

Out of Orbit on ryhmäpeli 4-6 henkilölle, jossa tiiminne lentää halki avaruuden ja pyrkii selviämään sen haasteista. Out of Orbit ei ole pakohuonepeli eikä videopeli, mutta se sisältää viitteitä molemmista.

Pelihuone on kuin kävelisit sisään elokuvan kohtaukseen. Avaruussukkula on lavastettu huolella ja yksityiskohtaisesti. Pelaajat ohjaavat alusta avaruudessa tietokonesimulaation kautta. Interaktiiviset valot ja surround-äänet tekevät avaruusseikkailusta toden tuntuista.

Ilmoittautuminen ja hinta

Tapahtuman hinta on 7,50 eur / henkilö, joka sisältää pelimaksun (norm. 35 eur / hlö), saunan sekä tarjoilut (suolaista purtavaa sekä yksi omavalintainen juoma).

Jotta voimme varautua tarvittavin tarjoiluin, ilmoittauduthan tapahtumaan ennakkoon alla olevasta linkistä viimeistään ke 11.5.2022. Mukaan mahtuu ensimmäiset 20 ilmoittautunutta!

Lämpimästi tervetuloa!

HI:n ja UIO:n jäsenten lisäksi ilmoittautua voivat jäsenet yhdistyksistä, joiden kanssa HI:llä on kumppanuussopimus. 


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php