8
marraskuu

Oman osaamisen argumentointi työnhaussa

Akavatalo, Valopiha, Kellosilta 7, Helsinki

tyonhakuveturi-logo-comm-2Työnhakuveturin toiminta on tarkoitettu sinulle Uudellamaalla asuva korkeasti koulutettu, joka olet työtön tai jäämässä työttömäksi. Tavoitteena on tukea  korkeakoulutettujen työnhakuvalmiuksia ja edistää omatoimista työllistymistä tarjoamalla asiantuntijaluentoja ja työllistymistavoitteista ryhmätoimintaa.  Näiden toimintojen avulla TYÖNHAKUVETURI tukee jokaisen omatoimista työllistymisprosessia.

Oman osaamisen argumentointi työnhaussa

Työnantaja etsii aina tiimiinsä hyvää ja osaavaa tyyppiä. Sinä olet sellainen, mutta miten erottua ja tuoda esiin oma osaaminen selkeästi ja uskottavasti? Työnhaku on oman osaamisen esittelyä ja oman osaamisensa asiantuntijana esiintymistä. Työnhakuun liittyvä argumentaatio ja esiintyminen liittyvät niin kirjalliseen hakemukseen, videotyöhakemukseen kuin haastattelutilanteeseen.

Koulutuksessa käydään läpi oman osaamisen argumentointiin liittyviä lähtökohtia keskustellen ja kokeillen. Lisäksi käsitellään videotyöhakemuksen tekemistä konkreettisin ja rohkaisevin esimerkein ja neuvoin. Koulutus antaa eväitä oman osaamisensa asiantuntijana esiintymiseen, osaamisen esittelyyn ja kohdistamiseen sekä videotyöhakemuksen tekemiseen. Koulutuksessa saat vinkkejä siihen, miten osoitat työnantajalle työnhaun kaikilla osa-alueilla olevasi ”juuri se hyvä tyyppi”.

Koulutuksen vetäjä Terhi Meriläinen on puhevalmentaja ja viestinnän kouluttaja. Hänen erikoisosaamisalueisiinsa ja koulutusrepertuaariinsa kuuluvat muun muassa vaikuttava viestintä, suostuttelu, puheella vaikuttaminen sekä argumentaatio- ja väittelytaidot. Hän on myös opettanut videotyöhakemuksien tekemistä useiden vuosien ajan. Voit tutustua Terhiin lisää osoitteessa http://www.vokomotiivi.fi/osuuskunta/terhi-2/ tai verkottua hänen kanssaan jo etukäteen LinkedInissä https://www.linkedin.com/in/terhimerilainen/

Ilmoittautuminen päättyy 6.11.2017.

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ota yhteyttä: Risto Säynäväjärveen, risto.saynavajarvi@tyonhakuveturi.fi tai 0400 338677.

Ilmoittaudu 

 

css.php