4
lokakuu

Onnellinen työssä ja vapaalla

Akavatalo, Valopiha, Kellosilta 7, Helsinki

Maaliskuussa järjestettäväksi aiotulle tapahtumalle on sovittu nyt uusi päivämäärä. Pistä su 4.10.2020 ylös kalenteriisi!

Tule viettämään kanssamme rentoa, virkistävää ja vuorovaikutteista sunnuntaipäivää! 

Sunnuntai 4.10.2020 klo 11–17, Akavatalon Valopiha, käyntiosoite Kellosilta 7

Huippupuhujien Henkka Hyppösen ja Riikka Pajusen innostavilla ja ajatuksia herättävillä esityksillä saat eväitä henkilökohtaiseen kasvuun, hyvinvoivan työyhteisön kehittämiseen ja ihmisen kohtaamiseen.


Henkka Hyppönen

Henkka Hyppönen on tunnettu mediapersoona, luovan ajattelun, onnistumisen ja henkilökohtaisen kehittymisen puolestapuhuja. Hän on intohimoinen kaikkea kohtaan mitä tekee. Keskinkertaisuuden aika on ohi!

Riikka Pajunen

Riikka Pajunen on vuorovaikutuksen ja onnellisen työyhteisön inspiroiva valmentaja, jonka avulla löydät hyvinvoinnin palasia arkeesi ja tunnistat omat vahvuutesi työyhteisön jäsenenä. Valjasta voimasi, löydä suuntasi!


Toimintatorilla mietimme yhdessä, minkälaisia Helsingin Insinöörien palveluja ja jäsenetuja juuri sinä tarvitset. Mitkä asiat saavat sinut innostumaan? Miten voimme luoda paremmat osallistumismahdollisuudet kaiken ikäisille ja eri elämäntilanteessa oleville jäsenille?

Aloitamme päivän lämpimällä lounaalla, jonka jälkeen siirrymme Valopihaan vaihtamaan ajatuksia, innostumaan, ideoimaan ja verkostoitumaan muiden insinöörien kanssa. Päivän päätteeksi nautimme virvokkeita omassa pystybaarissa.

Ohjelma:

klo 11:00–12:00
Lounas, Antell Akavatalo
klo 12:00–13:00
Hyvinvoiva työyhteisö – työkaluja ihmisen kohtaamiseen, Riikka Pajunen
klo 13:00–14:30
Kahvit ja kiertelyä toimintatorilla
klo 14:30–15:30
Henkilökohtainen kasvu, Henkka Hyppönen
klo 15:30–16:55
Kiertelyä toimintatorilla, pysähdys pystybaarissa
klo 16:55–17:00
Loppusanat

Maksuton jäsentilaisuus. Lähtiessäsi saat mukaasi laadukkaan HI:n repun.

Olet lämpimästi tervetullut!


Pyrimme kehittämään HI:n toimintaa kaikkien jäsenten tarpeisiin sopivaksi iästä tai asemasta riippumatta. Saadaksemme tietoa juuri sinulle tärkeistä jäsenpalveluista, valitse ilmoittautumislomakkeella ikäryhmäsi ja asemasi, joita edustat tilaisuuden aikana.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

alle 30 vuotta
30 - 44 vuotta
45 - 54 vuotta
55 - 65 vuotta
yli 65 vuotta

Opiskelija
Asiantuntija
Esimies
Johtaja/yrittäjä
Perhevapaalla
Työtön
Eläkeläinen/eläkkeelle valmistautuva
Muu

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php