12
lokakuu

Onnellinen työssä ja vapaalla -tapahtuma

Luonnontieteellinen museo, Kimnaasisali, Pohjoinen Rautatiekatu 13, Helsinki

Tule mukaan viettämään rentoa, aktiivista ja vuorovaikutteista lauantaipäivää kanssamme Luonnontieteellisen Museon Kimnaasi-saliin!

Aloitamme päivän ravitsevalla lounaalla, jonka jälkeen mietimme yhdessä HI:n toimintaa ja kehitämme tapoja tuottaa entistä parempia ja jäsenlähtöisiä palveluja.

Päivän aikana vinkkejä työelämään ja ihmisten kohtaamiseen meille tarjoavat itsensä kehittämisen valmentaja Hannu Pirilä ja Happy at Work -työyhteisövalmentaja Riikka Pajunen.

Päivän ohjelma:

11:30-12:00 lounas
12:00-13:00 Hannu Pirilä: tiimidynamiikka ja erilaisuuden kohtaaminen

13:00-14:30 kahvit ja  kiertelyä pisteillä
14:30-15:30 Riikka Pajunen: hyvinvoiva työyhteisö

15:30-16:30 kiertelyä pisteillä

Tervetuloa!

Seminaari on jäsenille maksuton. Ilmoittamatta pois jäävältä osallistujalta laskutetaan 20 € peruutusmaksu. Peruutuksen voi tehdä osoitteessa www.helins.fi > Tapahtumat > Omat varaukset tai sähköpostilla toimisto@helins.fi .

Ilmoittaudu pian, viimeistään 20.9. alla olevalla lomakkeella tai HI:n toimistolle puh. 040 150 3878. Paikkoja on rajoitetusti.

Pyrimme kehittämään HI:n toimintaa kaikkien jäsenten tarpeisiin sopivaksi. Saadaksemme tietoa juuri sinulle tärkeistä jäsenpalveluista, valitse  ilmoittautumislomakkeella ryhmä, joka parhaiten kuvaa tämän hetkistä tilannettasi (voit valita myös useamman ryhmän).


Koulutus järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Opiskelija
Vastavalmistunut/jatko-opiskelija
Työsuhteessa
Työtön
Perheellinen
Yrittäjä/johtaja
Eläkeläinen/eläkkeelle valmistautuva

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php