6
marraskuu

Oopperan kummitus

Suomen Kansallisooppera ja-baletti, Helsinginkatu 58, Helsinki

Helsingin Insinöörien 99-vuotispäivän kunniaksi tule kokemaan ainutkertainen kauhuromanttinen spektaakkeli tulvillaan rakkautta, kiihkoa ja mustasukkaisuutta.
LIPUT MYYNNISSÄ VAIN TOUKOKUUN AJAN.

Oopperan kummituksen paluu

Englantilaisen Andrew Lloyd Webberin säveltämä Oopperan kummitus (The Phantom of the Opera, 1986) on luultavasti maailman kuuluisin musikaali. Sen alkuperäisiä näyttämöversioita on esitetty katkeamatta Lontoossa vuodesta 1986. Teoksella on arvioitu olleen katsojia jo 140 miljoonaa.

Suomen kansallisooppera teki vuonna 2015 musikaalista uuden version, jonka esillepano on kokoluokassaan ainutkertainen. Esityksessä on mukana Suomen kaikkien aikojen suurin ensemble solisteja, kuorolaisia ja tanssijoita. Lavastaja Teppo Järvisen ja pukusuunnittelija Marjaana Mutasen visuaalinen suunnittelu on saanut vaikutteita Leroux’n alkuperäisen romaanin maailman lisäksi useista eri aikakausista.

Tutustu Oopperan kummitukseen

 

 

 

 

Kokonaiskesto 2 h 35 min
1 väliaika (25 min)

Taustatietoa Oopperan kummituksesta (pdf)

Lippujen jäsenhinta on 85 euroa/lippu,
maksimi 2 lippua/jäsen. Paikat ovat 1. parvella.

Varaa lippusi 30.5. mennessä tähän ainukertaiseen spektaakkeliin alla olevalla lomakkeella tai HI:n toimistolta puh. 040 150 3878.
Lippuja rajoitettu määrä.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Lippumäärä
css.php