18
huhtikuu

Opastettu kierros Suomen luontokeskus Haltiassa

Suomen luontokeskus Haltia, Nuuksiontie 84, Espoo
Kuva: Suomen Luontokeskus Haltia/Jari Kostet

Helsingin Insinöörit on varannut jäsenilleen maksuttoman opaskierroksen Suomen luontokeskus Haltiassa.

Suomen luontokeskus Haltia on lasten ja aikuisten elämyksellinen vierailukohde, jonka näyttelyissä koko Suomen monipuolinen luonto esittäytyy. Haltiassa kohtaat suomalaisen luonnon eläimiä ja maisemia etelän saaristoista Lapin tuntureille ja näet yhden vierailun aikana kaikki Suomen vuodenajat. Luontopanoraamoja on nyt lähes 60 kpl, aiemman 15 kpl sijaan. Suomen luonnon viisi vuodenaikaa: kaamos, alkukevät, kevät, kesä ja syksy ovat nyt kaikkien aistittavina. Vaikuttavan visuaalisen päänäyttelysalin lisäksi pääset tutustumaan uuteen virtuaali luontoon, pääkaupunkiseudun luontoon, kuuntelemaan aitoja luonnonääniä Kirsi Ihalaisen Luontoäidin Kutsu -ääni-installaatiossa ja istuskelemaan uusittuun autiotupaan. Jos uskallat, voit ryömiä ketunkoloon tai silittää talviuniaan nukkuvaa karhua!

Opaskierrokset
Opastuksen kesto on 60 min.

ryhmä 1 klo 12 (maksimi 25 hlöä)
ryhmä 2 klo 13 (maksimi 25 hlöä)

Opastuksen teemana on
Haltia – Älykäs ja ekologinen
Haltia on ympäristöä säästävien ratkaisujen edelläkävijä. Opastetun kierroksen aikana pääset tutustumaan siihen, millaista ekoteknologiaa talo kätkee sisäänsä. Haltia on ensimmäinen kohde, jolle on myönnetty eurooppalainen Kestävän kehityksen museopalkinto vuonna 2015.

Opastukseen ilmoittautuneet maksavat itse museon sisäänpääsymaksun museon kassalla.
Alennettu ryhmälipun hinta on 9 €/hlö.
Museokortilla vapaa pääsy.

TÄRKEÄÄ: Mainitsethan lippukassalla kuuluvasi Helsingin Insinöörien ryhmään (oikeuttaa ryhmäalennuslippuun sekä opastukseen).

Ilmoittaudu mukaan opaskierrokselle alla olevalla lomakkeella. Paikkoja on rajoitetusti.

Lisätiedot toimisto@helins.fi tai puh. 040 150 3878.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

ryhmä 1 klo 12
ryhmä 2 klo 13

museokortilla
kassalla ryhmälippu 9 €/hlö
muu (liput edullisemmin Haltia Shopista)

Lipun tyyppi Paikkoja
Ryhmä klo 12
Ryhmä klo 13
css.php