17
joulukuu

Virtuaalivierailulle Amos Rexin Egyptin loisto -näyttelyyn

Egyptin loisto Amos Rexissa

Egyptin loisto

Suuri muinaisen Egyptin näyttely vie sinut aikamatkalle tuhansien vuosien taa faraoiden Egyptiin. Näyttely on samanaikaisesti kahdessa paikassa: Helsingin Amos Rexissä sekä Tallinnan Kumu-taidemuseossa. Harvinainen kaksiosainen näyttely pohjautuu Italiassa toimivan Museo Egizion kokoelmaan, joka on suurin muinaisen Egyptin taiteen ja kulttuurin kokoelma Egyptin ulkopuolella. Lisätietoja näyttelystä löytyy museon kotisivuilta.

Tervetuloa virtuaalivierailulle muinaiseen Egyptiin Amos Rexin välityksellä!

Vierailu tapahtuu Zoom-alustalla, ja sen kesto on noin 45 minuuttia. Vierailu ei vaadi sisäänkirjautumista tai rekisteröitymistä, ja toimii sekä selaimessa (ilman ohjelman latausta) tai Zoom-sovelluksessa, jos sinulla on se jo käytössä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta 17.12.2020 klo 10 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään tapahtumaan sähköpostitse Zoom-linkki 17.12. klo 12 mennessä.
Suosittelemme Zoomin käyttöä tietokoneella. Jos käytössä on tabletti tai puhelin, pitää laitteelle ladata Zoom-sovellus!

Tarvitset virtuaalivierailulle mukaan

  • vapaavalinnaisen mausteen, joka tuoksuu (esim. kaneli, kardemumma, rosmariini tai meirami)
  • kynän ja paperin
  • mukavan asennon.

Muuta huomioitavaa

  • Varmista että laitteessasi on tarpeeksi virtaa, tai että se on virtalähteessä kiinni.
  • Varmista, että sinulla on toimiva nettiyhteys.
  • Vierailua ei saa tallentaa.
  • Voit liittyä vierailuun mukaan 10 minuuttia ennen ohjelman alkua, jolloin on aikaa tutustua tekniikkaan. Tulethan ”paikalle” kuitenkin viimeistään 5 minuuttia ennen vierailun alkua!

Huomioithan, että virtuaalinen vierailu vie sinut kuvien avulla näyttelyn maailmaan, opastus ei kierrä näyttelytiloissa.

Lämpimästi tervetuloa kanssamme virtuaaliselle aikamatkalle Amos Rexin Egyptin loisto -näyttelyyn!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php