25
tammikuu

Osaaminen näkyväksi

Balderin sali, Aleksanterinkatu 12 (Helenankatu 4), Helsinki

tyonhakuveturi-logo-comm-2

Työnhakuveturin toiminta on tarkoitettu sinulle Uudellamaalla asuva korkeasti koulutettu, joka olet työtön tai jäämässä työttömäksi.
Tavoitteena on tukea korkeakoulutettujen työnhakuvalmiuksia ja edistää omatoimista työllistymistä tarjoamalla asiantuntijaluentoja ja työllistymistavoitteista ryhmätoimintaa. Näiden toimintojen avulla TYÖNHAKUVETURI tukee jokaisen omatoimista työllistymisprosessia.

Osaminen näkyväksi

Keskiviikkona 25.1.2017 klo 9.00 -12.00 (ilmoittautuminen ja kahvi/tee alkaen klo 8.30)  Balderin salin vieressä on kahvila, josta voi omakustanteisesti ostaa aamupalaa.

Mitä osaaminen on? Useimmilla meistä on osaamista ja saavutuksia, joiden olemassaolosta emme ole kovin tietoisia. Osaamista on saattanut kertyä työkokemuksen kautta, harrastuksissa tai ihmissuhteissa. Tämä koulutus on suunnattu työnhakijoille, joita kiinnostaa oppia entistä paremmin tunnistamaan mitä kaikkea näyttöjä elämänuran varrella kertyneestä osaamisesta on karttunut ja kuinka tehdä niitä entistä paremmin näkyviksi.

Koulutuksessa käydään läpi erilaisia osaamisen tunnistamisen tapoja sekä harjoitellaan niiden käyttöä. Koulutuksessa saat uusia ajatuksia CV:n tai verkkoportfolion uudistamista varten.

Ilmoittaudu viimeistään 20.1.2017.

css.php