8
kesäkuu

Perinteinen kesäpäivä Vartiosaaressa

Vådötorp-huvila, Vartiosaari, Helsinki
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 08/06/2019
10:00 - 18:00

Tapahtumapaikka
Vådötorp-huvila

Kategoriat


Tule viettämään perinteistä Helsingin Insinöörien kesäpäivää Vådötorp-huvilalle Vartiosaareen lauantaina 8.6.2019 klo 10-18.

Voit tulla paikalle koko perheen voimin ja viettää saaressa oman aikataulusi mukaan vaikka koko päivän.

Ohjelmassa on saunaa, uintia, virvokkeita, grillausta, ongintaa laiturilta, kasvomaalausta, tikanheittoa, mölkkyä ym. kevyttä, vapaaehtoista puuhastelua. Pääasia on, että nautit päivästä yhdessä muiden insinööriperheiden kanssa. Katso videolta viime kesän tunnelmia
Helsingin Insinöörien kesäpäivä 2018.

Saapumisohjeet:
Herttoniemen metroasemalta pääsee busseilla nrot 88 ja 89 muutaman sadan metrin kävelymatkan päähän Reposalmen rannasta Katso aikataulut ja reitit tästä.

Mikäli saavut omalla autolla Laajasaloon, huomioithan, että parkkitiloja löytyy jonkin verran. Tutustu tästä mahdollisiin paikoitusalueisiin.

Venekuljetus saareen ja saaresta pois:
Maksuton nonstop venekuljetus klo 10-18 Suomen Saaristokuljetuksen pienveneellä Reposalmen rannan (Reposalmentie 1) ja Vartiosaaren rannan välillä. Venelaiturilta on n. kilometrin opastettu kulkureitti Vådötorp-huvilalle. Ks. veneen lähtöpaikka kartalta.

Voit tulla myös omakustanteisesti vuorolaivalla esim. Hakaniemestä tai Herttoniemestä. Katso aikataulut ja tarkemmat hintatiedot täältä.

Kesäpäivä saaressa on maksuton jäsenille ja heidän perheilleen.
Huom. Ota oma pyyhe mukaan saunomista ja uintia varten.

Ilmoittaudu kesäpäiville mahdollisimman pian alla olevalla lomakkeella tai HI:n toimistolle puh. 040 150 3878.

Tervetuloa!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Bookings

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä yhteensä
css.php