5
maaliskuu

Pop pop höyrypaatti -etätyöpaja koko perheelle

Tekniikan museon Pop pop höyrypaatti -etätyöpaja koko perheelle

Järjestämme vuonna 2022 yhdessä Tekniikan museon kanssa koko perheen etätyöpajasarjan, jossa tutkitaan leikin ja oivaltamisen avulla tuttuja tekniikan ilmiöitä.

Miten kotikeittiön kierrätysmateriaaleista syntyy höyrypaatti? Tekniikan museon toteuttamassa koko perheen etätyöpajassa säilyke- tai limsatölkit muuntuvat yksinkertaiseksi höyrykoneeksi, joka saa pikkuveneen kulkemaan!

Kierrätysmateriaaleja hyödyntäen ja yhdessä tehden ja tutkien valmistuu höyrypaatti. Samalla tutustutaan höyrykoneen perusperiaatteeseen ja lämpöenergian muutokseen mekaaniseksi energiaksi.

Työpaja on suunniteltu yhdessä aikuisten ja lasten kanssa toteutettavaksi. Suosittelemme etätyöpajaa 7-12-vuotiaille lapsille yhdessä aikuisten kanssa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 25.2.2022 klo 16. Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan lista tarvikkeista, jotka työpajaosallistumiseen tarvitaan. Kaikki tarvikkeet ovat helposti löydettävissä kodin kaapeista tai päivittäistavarakaupasta. Tapahtuma toteutetaan Teams-alustalla.

HI:n ja UIO:n jäsenten lisäksi ilmoittautua voivat jäsenet yhdistyksistä, joiden kanssa HI:llä on kumppanuussopimus. Tapahtuman järjestää Helsingin Insinöörit yhteistyössä Tekniikan museon ja TJS Opintokeskuksen kanssa.

Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php