5
maaliskuu

Pop pop höyrypaatti -etätyöpaja koko perheelle

Tekniikan museon Pop pop höyrypaatti -etätyöpaja koko perheelle

Järjestämme vuonna 2022 yhdessä Tekniikan museon kanssa koko perheen etätyöpajasarjan, jossa tutkitaan leikin ja oivaltamisen avulla tuttuja tekniikan ilmiöitä.

Miten kotikeittiön kierrätysmateriaaleista syntyy höyrypaatti? Tekniikan museon toteuttamassa koko perheen etätyöpajassa säilyke- tai limsatölkit muuntuvat yksinkertaiseksi höyrykoneeksi, joka saa pikkuveneen kulkemaan!

Kierrätysmateriaaleja hyödyntäen ja yhdessä tehden ja tutkien valmistuu höyrypaatti. Samalla tutustutaan höyrykoneen perusperiaatteeseen ja lämpöenergian muutokseen mekaaniseksi energiaksi.

Työpaja on suunniteltu yhdessä aikuisten ja lasten kanssa toteutettavaksi. Suosittelemme etätyöpajaa 7-12-vuotiaille lapsille yhdessä aikuisten kanssa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 25.2.2022 klo 16. Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan lista tarvikkeista, jotka työpajaosallistumiseen tarvitaan. Kaikki tarvikkeet ovat helposti löydettävissä kodin kaapeista tai päivittäistavarakaupasta. Tapahtuma toteutetaan Teams-alustalla.

Tapahtuman järjestää Helsingin Insinöörit yhteistyössä Tekniikan museon ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Tapahtuma on tarkoitettu Helsingin Insinöörien / UIO:n jäsenille perheineen.

Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php