22
toukokuu

Retkikoulu Paloheinässä aikuisille

Paloheinän ulkoilumaja/kahvio, Pakilantie 124, Helsinki
Retkikouluun ovat tervetulleita sekä aikuiset että nuoret oman vanhemman kanssa. Kuva: Unsplash.

Mistä syntyy hauska ja onnistunut retki? Perehdymme retkeilyn eri osa-alueisiin käytännössä harjoitellen. Tutustumme varusteisiin, harjoittelemme suunnistusta ja puhumme myös turvallisesta ja vastuullisesta retkeilystä. Opimme toimimaan leirissä ja teemme yhdessä retki-illallisen! Retkikoulun käytyäsi uskallat ja osaat lähteä itsenäisesti yön yli retkelle.

Tähän retkikouluun ovat tervetulleita sekä aikuiset että nuoret oman vanhemman kanssa!

Ensimmäinen osa
la 22.5. klo 12.30-15.30

• jokamiehenoikeudet
• retkeilyn turvallisuus
• kartat, reitin suunnittelu ja suunnistaminen
• retkeilyvarusteet

Toinen osa
la 29.5. klo 12.30-15.30

• tehdään simuloitu ”yön yli retki”, varusteet mukana
• leiriytyminen, majoitteet
• tulenteko
• retkikeittimet ja retkiruoka
• leirissä toimiminen ja retkeilyniksit

Ohjeet ja ilmoittautuminen

Retkikoulut toteutetaan etenevänä kokonaisuutena, joten lähtökohtana on osallistuminen kumpanakin viikonloppuna. Mikäli pääset osallistumaan vain yhtenä viikonloppuna, ilmoita siitä alla olevalla lomakkeella. Ilmoittauduthan viimeistään pe 14.5.2021! 

Hinta yhteensä / osallistuja: 20 euroa

Tarvitsevat mukaan ulkoiluun sopivat vaatteet, oman repun ja kevyet eväät ensimmäiselle kerralle, toisella kerralla teemme retkiruokaa yhdessä. Toiselle kerralle voi ottaa myös omia retkeilyvarusteita mukaan, jos sellaisia on – kerromme tästä lisää ensimmäisellä kurssilla.

Saapuminen

Tapaamispaikkana on Paloheinän ulkoilumajalla, Pakilantie 124, Helsinki, tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtumaa.

Tilaisuuden järjestää Helsingin Insinöörit yhteistyössä Insinööriliitto IL ry:n ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php