6
helmikuu

Retkikoulut Paloheinässä aikuisille

Paloheinän ulkoilumaja/kahvio, Pakilantie 124, Helsinki
Tervetuloa Helsingin Insinöörien talviretkikouluun!

Mistä syntyy hauska ja onnistunut retki? Perehdymme retkeilyn eri osa-alueisiin käytännössä harjoitellen. Tutustumme varusteisiin, harjoittelemme suunnistusta ja puhumme myös turvallisesta ja vastuullisesta retkeilystä. Opimme toimimaan leirissä ja teemme yhdessä retki-illallisen! Retkikoulun käytyäsi uskallat ja osaat lähteä itsenäisesti yön yli retkelle.

Ensimmäinen osa
la 6.2. klo 12.30-15.30

• jokamiehenoikeudet
• retkeilyn turvallisuus
• kartat, reitin suunnittelu ja suunnistaminen
• retkeilyvarusteet

Toinen osa
la 13.2. klo 12.30-15.30

• tehdään simuloitu ”yön yli retki”, varusteet mukana
• leiriytyminen, majoitteet
• tulenteko
• retkikeittimet ja retkiruoka
• leirissä toimiminen ja retkeilyniksit

Osallistujien ohjeet ja hinta

Retkikoulut toteutetaan etenevänä kokonaisuutena, joten lähtökohtana on osallistuminen kumpanakin viikonloppuna. Mikäli pääset osallistumaan vain yhtenä viikonloppuna, ilmoita siitä alla olevalla lomakkeella.

Hinta / osallistuja: 30 euroa

Tarvitsevat mukaan ulkoiluun sopivat vaatteet, oman repun ja kevyet eväät ensimmäiselle kerralle, toisella kerralla teemme retkiruokaa yhdessä. Toiselle kerralle voi ottaa myös omia retkeilyvarusteita mukaan, jos sellaisia on – kerromme tästä lisää ensimmäisellä kurssilla.

Saapuminen

Tapaamispaikkana on Paloheinän ulkoilumaja/kahvio, tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtumaa.

Tilaisuuden järjestää Helsingin Insinöörit yhteistyössä Insinööriliitto IL ry:n ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php