29
syyskuu

Ryhmäcoaching -webinaarisarja

Kouluttaja: Essi Juvakka, viestintävalmentaja, psykologi, psykoterapeutti, Essive Oy
Kesto: 3x2h

Valmennuksen tavoitteena on syventää coaching-menetelmän avulla henkilökohtaista kasvua sekä löytää keinoja tiimityön parantamiseen ja hyvinvointiin.

Valmennus on suunnattu erityisesti esimiehille tai esimiestehtävää miettiville. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla esimiesvastuuta, jotta voit osallistua valmennukseen.

Ilmoittaudu kerralla koko valmennussarjaan.

Ilmoittautumisen jälkeen osallistujille tehdään ennakkokysely, joka palautetaan luottamuksellisesti webinaarin vetäjälle. Kyselyssä esille nousevat toiveet ja tavoitteet linjaavat ryhmäcoachingin etenemistä ja käsiteltäviä teemoja. Myös coachingiin sisältyvät välitehtävät pitävät jokaisen osallistujan kehitysprosessin käynnissä koko työskentelyn ajan.

Webinaarien sisältö

1. webinaari 29.9.: Oma kasvaminen

  • Ennakkotehtävä
  • Mitä on ryhmäcoaching ja mitä se minulle antaa? Kuinka heittäydyn kehitysprosessiin siten, että saan siitä maksimaalisen hyödyn? Miten vakuutan ja vaikutan esimiehenä (kun en ole varsinaisessa esimiesvastuussa?).
  • Välitehtävä

2. webinaari 13.10.: Tiimityön parantaminen

  • Miten puran tiimityön hankalia tilanteita, luotsaan kokonaisuutta oikeaan suuntaan, johdan tiimityön haasteita ja löydän uusia välineitä. Näin ennakoin ja otan puheeksi haastavia asioita.
  • Välitehtävä

3. webinaari 27.10.: Tiimin hyvinvointi

  • Näin olen esimerkki, otan huomioon oman työssäjaksamisen ja hallitsen työkuormaani. Näin rakennan tiimin työhyvinvointia ja kehitän itseäni eteenpäin.
  • Jatkotehtävä

Kouluttaja Essi Juvakka on tehnyt yksilö- ja ryhmäcoachingia sekä työnohjausta lähes 25 vuoden ajan. Valmennuksissa yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät. Hän on tehnyt myös esimies-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia sekä vuorovaikutus-, viestintä-, myynti-, asiakaspalvelu- ja esiintymistaitovalmennuksia.

Ilmoittaudu webinaarisarjaan

Ilmoittautuminen päättyy 24.9.2020 klo 14.00.

css.php