24
marraskuu

Sääntömääräinen syyskokous 2021

Akavatalo, Valopiha, Kellosilta 7, Helsinki

Helsingin Insinöörit HI ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 24. marraskuuta 2021 klo 18 Akavatalossa, Kellosilta 7, Helsinki.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokoukseen vaaditaan ennakkoilmoittautuminen viimeistään 14.11.

Kokoukselle tarkoitetut aloitteet on oltava yhdistyksen toimistolla viimeistään 3.11.2021.

Eduskunnan säätämän väliaikaisen lain 375/2021 mukaan yhdistyksen hallitus voi edellyttää ennakkoilmoittautumista yhdistyksen kokouksiin. HI:n hallitus edellyttää tähän kokoukseen ennakkoilmoittautumisen. Tällä toimenpiteellä pystymme valitsemaan sopivan väljän kokoustilan, jossa huomioimme myös mahdolliset viranomaisohjeet.

Pyydämme siis ystävällisesti ilmoittautumaan kokoukseen viimeistään 14. marraskuuta alla olevalla lomakkeella tai soittamalla yhdistyksen sihteerille Mikko Wikstedtille puh. 040 190 2224.

Tervetuloa!

Helsingissä 8.10.2021
Helsingin Insinöörit HI ry:n hallitus


Syyskokouksessa valitaan hallituksen jäseniä

HI:n asioiden hoitajana ja lakimääräisenä edustajana toimii hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja vähintään viisi ja enintään yhdeksän jäsentä. Hallituksesta ovat erovuorossa puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, kolme jäsentä, opiskelijajäsen ja opiskelijajäsenen varajäsen. Toimikaudet ovat kahden vuoden pituisia paitsi opiskelijajäsenillä yksi vuosi.

Onnistuneet henkilövalinnat takaavat HI:n kehittymisen jäsenistönsä parhaaksi!

HI:n vaalivaliokunta pyytää jäseniä hakemaan avoinna oleviin hallituspaikkoihin. Ehdokkaiksi haluavien tulee lähettää hakemus vaalivaliokunnalle vaalivaliokunta@helins.fi viimeistään 14.11. Hakemuksessa tulee olla lyhyt kuvaus siitä, miten hakija haluaa HI:tä kehittää ja mitkä ovat hänen kiinnostuksen kohteet ja erityisosaamisensa. Liitteeksi myös CV.

Vaalivaliokunta tekee syyskokoukselle vaalikelpoisista ehdokkaista kirjallisen yhteenvedon sekä esityksen valittavista henkilöistä. Kokouksessa paikalla olevat jäsenet voivat myös tehdä esityksiä valittaviksi henkilöiksi.

Lisätietoja antaa vaalivaliokunnan sihteeri Mikko Wikstedt, puh. 040 190 2224, mikko.wikstedt@helins.fi

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php