28
lokakuu

Saksalaiseen miekkailuun tutustuminen

Historiallisen Miekkailun Seura EHMS, Beckerintie 2, Helsinki
©Timo Toropainen

Saksalainen miekkailu on monipuolinen, vauhdikas kamppailulaji, jossa yhdistyvät taktinen ajattelu ja salamannopea toiminta.

Helsingin Insinöörien yksityistilaisuudessa pääset kokeilemaan erilaisten miekkojen käyttöä, kuten feder-teräsmiekkaa, rapiiria ja veitsimäistä messeriä sekä yhdenkäden lyömämiekkaa.

Lajin perinteeseen kuuluu monien erilaisten miekkojen käyttötaito sekä läheisesti myös paini, tikarin sekä varsiaseiden käyttö. Tekniikoiden kirjo on hyvin monipuolinen: miekkaa käytetään pitkältä Zufechten-etäisyydeltä ja lyhyeltä Krieg-etäisyydeltä, ja lajiin kuuluu myös miekkapaini, Ringen am Schwert. Lisätietoja lajista www.ehms.fi sekä videoita seuran instagramissa https://www.instagram.com/ehms_ry/.

Tilaisuus kestää n. 2 tuntia. Mukaan joustavat sisäliikuntavaateet ja kengät, joissa on pitävät pohjat, sekä juomapullo. Pieni hikipyyhe on myös hyödyllinen, koska salilla ei ole suihkumahdollisuutta.

Miekkailuvarusteet sisältyvät hintaan.

Jäsenhinta on 12 €/hlö.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella tai HI:n toimistolle puh. 040 150 3878.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Osallistujamäärä
css.php