19
lokakuu

Starttikurssi maastopyöräilyn saloihin

Paloheinän ulkoilualue, Pakilantie 124, Helsinki

Kiinnostaako maastopyöräily? Tule Helsingin Insinöörien kurssille kokeilemaan ja oppimaan. 

Maastopyöräily tutuksi -kurssi on yhden tapaamisen kolmen (3) tunnin tiivis ja antoisa kurssi. Kurssille voi osallistua joko omalla maastopyörällä tai tulla ihan uutena lajiin tutustumaan.

Kurssin hinta on 30 €/jäsen.  Sisältää opetuksen ja pyörävälinevuokran (maastopyörä, kypärä, hanskat, polvisuojat).

Sisältö ja ohjeet (alkeiskurssille, 3h)

Tutustu maastopyöräilyyn
Maastopyöräily on liikkumista metsässä ja muualla luonnossa välineenä maastoon soveltuva polkupyörä. Raitis ilma, luonto, vaihtuvat maisemat ja vapauden tunne — sitä on maastopyöräily parhaimmillaan. Maastopyöräily on niin hauskaa, että jokaisen pitäisi kokeilla sitä ainakin kerran elämässään. Kolmen tunnin tuhdilla kurssilla tutustutaan erilaisiin maastopyöriin, niiden ominaisuuksiin ja maastossa tarvittaviin ajotekniikoihin. Samalla opitaan turvallisuusasioita, tarvittavia varusteita ja ryhmänä liikkumista maastossa. Ajotuntumaa haetaan aluksi tekniikkaradalla, jonka jälkeen tehdään pyöräretki maastoon, jossa kokeillaan opittuja taitoja aidossa ympäristössä. Kurssi antaa paljon uutta tietoa alkajalle ja vahvistaa osaamista kokeneemmallakin pyöräilijällä.

Ohjeet osallistujalle
Syö tavanomaista tuhdimpi lounas ja kevyt välipala ennen kurssia, jotta sinulla on riittävästi energiaa, mutta ei myöskään vatsa liian täynnä ennen liikkumista. Voit ottaa mukaasi myös pikkupurtavaa ja pientä energiaa taskuun tai reppuun juomisen lisäksi.
Pukeutuminen: Kurssi on kokonaan ulkona. Pukeudu aina sään mukaisesti ja varaa riittävästi varavaatetta mukaan, huomioi kerrospukeutuminen.
Muut varusteet: Osallistujalla tulee olla oma juomapullo. Voit myös ottaa oman kypärän, hanskat sekä ajolasit. Edellä mainittuja on myös vuokraamossa ja kypärä sekä hanskat kuuluvat vuokrapyörävälineisiin mukaan. Pyörissämme on juomapullotelineet, mutta pieni reppukin on käytännöllinen pikkusyötävän ja takin kantamiseen. Vuokrapyörässä on peruspolkimet, joten tasaiset lenkkikengät riittävät hyvin. Pyörään saa myös vaihtaa omat lukkopolkimet ja käyttää omia klossikenkiä.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella tai HI:n toimistolle puh. 040 150 3878. Paikkoja on rajoitetusti.

HUOM. Ilmoittaudu mukaan myös maastopyöräretkelle 26.10. lauantaina klo 11-13.

 
Koulutus järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Kyllä
En

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php