16
kesäkuu

Suomenlinnan kesäteatterissa Yksi lensi yli käenpesän

Suomenlinnan kesäteatteri, Hyvän Omantunnon linnake, 00190, Helsinki

Suomenlinnan kesäteatteri on must-juttu! 

Tule Helsingin Insinöörien kanssa nauttimaan aikamme tunnetuimpiin kuuluvasta klassikosta Suomenlinnan ainutlaatuisissa puitteissa.

Yksi lensi yli käenpesän on hillittömän hauska, mutta realistisuudessaan myös vakava kuvaus mielisairaalan arjesta, jossa demokratian nimissä valtaa käytetään häikäilemättömästi heikoimpia kohtaan. Yhteiskuntaan sopimattomaksi luokiteltu entinen vanki Randle P. McMurphy (Robin Svartström) lähetetään mielisairaalaan diagnisoitavaksi. Laitoksen säännöt ja rutiinit eivät sovi auktoriteettivastaiselle ja säännöistä piittaamattomalle McMurphylle, joka onnistuukin herättelemään osaston muita potilaita hauskanpitoon ja kyseenalaistamaan vanhoja toimintatapoja. Katso lisätietoja esityksestä.

Juha Kukkosen ohjaus on vahvasti tässä ajassa kiinni. Se kunnioittaa alkuperäistä tekstiä ja sen henkeä, herkuttelee teoksen satiirimaisuudella ja nasevalla huumorilla, mutta myös nostaa vahvasti esiin teoksen yhteiskuntakriittiset teemat, jotka ovat vielä 54 vuotta romaanin julkaisun jälkeenkin ajankohtaisia.

Lipun hinta 23 €/kpl, maksimi 2 lippua/jäsen.

Varaa nyt lippusi alla olevalla lomakkeella tai HI:n toimistolta puh. 040 150 3878.

Muistathan ilmoittautua myös Insinööriliiton Kesäkaravaanin Ratikkabrunssille
16.6. klo 10-13.
KATSO LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUDU

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Lippumäärä
css.php