9
huhtikuu

Suunnistuskoulu insinööreille

Kompassi käteen ja suunnista rasteille! Jäsentemme toiveesta Helsingin Insinöörit järjestää juoksu- ja suunnistuskoulutukset. Ohjelmarungot on rakennettu siten, että on mahdollista osallistua sekä juoksu- että suunnistuskouluun samanaikaisesti.
Lisätietoa juoksukoulusta.

HI Suunnistuskoulu sopii aloitteleville ja jo vähän suunnistusta harrastaneillekin henkilöille. Koulutus järjestetään yhteistyössä helsinkiläisen suunnistusseura Rasti-Jyryn kanssa, jonka kautta saamme valmentajan ja kokeneita suunnistajia ohjeistamaan osanottajia. Et välttämättä tarvitse kuin liikuntaan soveltuvat vaatteet, seuran puolelta tulee kompassit, leimasimet, kartat ja muut tarvittavat suunnitukseen liittyvät varusteet.

Suunnistamaanhan oppii vain suunnistamalla, joten kaikissa koulutustapahtumissa liikutaan ulkona/luonnossa. Kolme kertaa ollaan ihan vain oman porukan kesken harjoitusrasteilla/oppimismuodossa ja kaksi kertaa yleisillä aluerasteilla.

Aluerastit on yleinen suunnistustapahtuma aina keskiviikkoisin, jossa rasteille voi lähteä 16.30 ja 18.30 välisenä aikana. Myös aluerasteilla on tarjolla henkilökohtaista ohjausta kurssin osanottajille, joten kukaan ei pääse Kivinokan tai Vanhankaupunginkosken kauniisiin maisemiin eksymään.

Helsingin Insinöörien suunnistuskoulun päivämäärät:

1) Maanantai 9.4. klo 18.00,
Viikinmäen koulu, Harjannetie 36
2) Keskiviikko 11.4. aluerastit, jonne voi lähteä
klo 16.30-18.30 välisenä aikana, Kivinokka
3) Tiistai 17.4. klo 18.00, Kumpulan maauimala, Allastie 1
4) Keskiviikko 25.4. aluerastit, jonne voi lähteä klo
16.30-18.30 välisenä aikana, Vanhankaupunginkoski
5) Torstai 26.4. klo 18.00, Nuuksio hotelli, Siikaranta, Naruportintie 68

Ilmoittaudu suunnistusryhmään alla olevalla lomakkeella. Ryhmään mahtuu rajoitettu määrä kurssilaisia ja kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Suunnistuskoulun osallistumismaksu on 20 €/jäsen.

Ilmoittaudu mukaan myös juoksukouluun!

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php