28
marraskuu

Syyskokous: Tule mukaan päättämään!

Akavatalo, Kellosilta 7, Helsinki

Helsingin Insinöörit HI ry:n sääntömääräinen syyskokous 2022 lähestyy. Kokous on avoin kaikille jäsenille ja paikalle voi tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Virallinen kokouskutsu:

Helsingin Insinöörit HI ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 28. marraskuuta 2022 klo 18 Akavatalossa, Kellosilta 7, Helsinki.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokoukselle tarkoitetut aloitteet on oltava yhdistyksen toimistolla viimeistään 7.11.2022.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan kokoukseen viimeistään 24. marraskuuta alla olevalla lomakkeella, jotta osaamme mitoittaa tarjoilut oikein.

Tervetuloa!
Hallitus

Hyvä tietää kokouksesta:

Syyskokouksessa valitaan hallituksen jäseniä

HI:n asioiden hoitajana ja lakimääräisenä edustajana toimii hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja vähintään viisi ja enintään yhdeksän jäsentä. Hallituksesta ovat erovuorossa viisi jäsentä, opiskelijajäsen ja opiskelijajäsenen varajäsen. Toimikaudet ovat kahden vuoden pituisia paitsi opiskelijajäsenillä yksi vuosi.

Onnistuneet henkilövalinnat takaavat HI:n kehittymisen jäsenistönsä parhaaksi!

HI:n vaalivaliokunta pyytää jäseniä hakemaan avoinna oleviin hallituspaikkoihin. Ehdokkaiksi haluavien pyydetään lähettämään hakemus vaalivaliokunnalle  vaalivaliokunta@helins.fi viimeistään 17.11. Hakemuksessa tulee olla lyhyt kuvaus siitä, miten hakija haluaa HI:tä kehittää ja mitkä ovat hänen kiinnostuksensa kohteet ja erityisosaamisensa. Liitteeksi myös CV.

Vaalivaliokunta tekee syyskokoukselle vaalikelpoisista ehdokkaista kirjallisen yhteenvedon sekä esityksen valittavista henkilöistä. Kokouksessa paikalla olevat jäsenet voivat myös tehdä esityksiä valittaviksi henkilöiksi. Lisätietoja antaa vaalivaliokunnan sihteeri Mikko Wikstedt, puh. 040 190 2224, mikko.wikstedt@helins.fi

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php