14
joulukuu

Tapaa kirjailija verkossa: Rosa Liksom

Rosa Liksom on suomalaisen kirjallisuuden merkittävä uudistaja ja yksi kansainvälisesti menestyneimpiä nykykirjailijoitamme. Kuva: Like

Loppuvuoden illat on tarkoitettu sohvannurkkaan käpertymiseen ja kirjojen lukemiseen! Tervetuloa hakemaan lukuinspiraatiota Tapaa kirjailija verkossa -tapahtumastamme, jossa tällä kertaa vieraanamme on kirjailija Rosa Liksom. Tapahtumassa jutellaan kirjailijan kanssa hänen romaanistaan Väylä, joka on ehdolla Finlandia-palkinnon saajaksi.

Väylä on tarina sotaa pakenevien vaelluksesta, evakuointileireistä ja Tornionjoesta, joka kotinsa jättäneille merkitsi elämän ja kuoleman rajaa. Liksom kuvaa teoksessaan Lapin sodan seurauksia siviiliväestölle ja muistuttaa, että ihminen on vain yksi laji muiden lajien joukossa.

Rosa Liksom on suomalaisen kirjallisuuden merkittävä uudistaja ja yksi kansainvälisesti menestyneimpiä nykykirjailijoitamme. Hän on voittanut lukuisia taide- ja kirjallisuuspalkintoja, mm. Finlandia-palkinnon vuonna 2011, Pro Finlandia -mitalin vuonna 2013 ja Lappi-palkinnon vuonna 2019. Vuonna 2020 hänelle myönnettiin Ruotsin Akatemian Pohjoismainen palkinto.

Lähde: Like Kustannus

Ilmoittautuminen

Tapaaminen toteutetaan Teams-alustalla. Ilmoittaudu mukaan 14.12. klo 10 mennessä. Teams-linkki tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille 14.12. klo 12 mennessä.

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php