11
joulukuu

Tatu ja Patu Helsingissä – joulutapahtuma perheille

Helsingin Kaupunginteatteri, Suuri näyttämö, Eläintarhantie 5, Helsinki
Tatu ja Patu Helsingissä. Kuvassa edessä Paavo Kääriäinen, Paavo Kerosuo ja Antti Timonen. Kuva: Tuomo Manninen / Helsingin Kaupunginteatteri.

Lasten rakastamat, Suomen suosituimmat lastenkirjahahmot ovat saapuneet vihdoin Helsinkiin! Kutsumme Insinööriliiton jäsenet perheineen katsomaan esitystä Helsingin Kaupunginteatteriin.

Esityksen jälkeen on luvassa yhteinen pikkujouluhetki, johon olemme kutsuneet myös joulupukin!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään ke 10.11. alla olevalla lomakkeella. Aikuisen osallistumismaksu / hlö on 20 euroa, lasten (0-16-vuotiaat) osallistumismaksu / hlö on 10 euroa.

Esityksestä

Outolalaiset veljekset Tatu ja Patu saapuvat Helsinkiin vierailemaan serkkunsa Jorin luona. Jori on kaikkien aikojen menestynein outolalainen, mutta niin kiireinen, että veljeksillä on täysi työ pysyä Jorin perässä. Seikkaillessaan ympäri Helsinkiä Tatu ja Patu kohtaavat monia ihmeitä kuten feissarin, liikennevalot, ravintolapäivän sekä kurahaalareihin sonnustautuneet mahdollisesti vaaralliset liivijengit. Lisätietoja esityksestä: Tatu ja Patu Helsingissä – Helsingin Kaupunginteatteri (hkt.fi)

Sami Rannilan ohjaama ja Kari Mäkirannan säveltämä musiikkinäytelmä leikittelee lastenteatterin ja musikaalien perinteillä riemukkaasti. Lapset lumoava löytöretki on täynnä vauhtia, yllättäviä käänteitä, mehukasta huumoria ja visuaalista upeutta, jota vain Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä voidaan tarjota.

Pikkujouluhetki

Esityksen jälkeen kokoonnumme teatterin aulassa, jossa meitä odottaa joulupukki lahjakääröineen. Ja tietysti tarjolla on myös glögiä ja piparkakkuja!

 

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien kanssa. Lämpimästi tervetuloa koko perhe!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä yhteensä
css.php