11
joulukuu

Tatu ja Patu Helsingissä – joulutapahtuma perheille

Helsingin Kaupunginteatteri, Suuri näyttämö, Eläintarhantie 5, Helsinki
Tatu ja Patu Helsingissä. Kuvassa edessä Paavo Kääriäinen, Paavo Kerosuo ja Antti Timonen. Kuva: Tuomo Manninen / Helsingin Kaupunginteatteri.

Lasten rakastamat, Suomen suosituimmat lastenkirjahahmot ovat saapuneet vihdoin Helsinkiin! Kutsumme Insinööriliiton jäsenet perheineen katsomaan esitystä Helsingin Kaupunginteatteriin.

Esityksen jälkeen on luvassa yhteinen pikkujouluhetki, johon olemme kutsuneet myös joulupukin!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään ke 17.11. alla olevalla lomakkeella. Aikuisen osallistumismaksu / hlö on 20 euroa, lasten (0-16-vuotiaat) osallistumismaksu / hlö on 10 euroa.

Esityksestä

Outolalaiset veljekset Tatu ja Patu saapuvat Helsinkiin vierailemaan serkkunsa Jorin luona. Jori on kaikkien aikojen menestynein outolalainen, mutta niin kiireinen, että veljeksillä on täysi työ pysyä Jorin perässä. Seikkaillessaan ympäri Helsinkiä Tatu ja Patu kohtaavat monia ihmeitä kuten feissarin, liikennevalot, ravintolapäivän sekä kurahaalareihin sonnustautuneet mahdollisesti vaaralliset liivijengit. Lisätietoja esityksestä: Tatu ja Patu Helsingissä – Helsingin Kaupunginteatteri (hkt.fi)

Sami Rannilan ohjaama ja Kari Mäkirannan säveltämä musiikkinäytelmä leikittelee lastenteatterin ja musikaalien perinteillä riemukkaasti. Lapset lumoava löytöretki on täynnä vauhtia, yllättäviä käänteitä, mehukasta huumoria ja visuaalista upeutta, jota vain Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä voidaan tarjota.

Pikkujouluhetki

Esityksen jälkeen kokoonnumme teatterin parvekelämpiössä, jossa meitä odottaa joulupukki lahjakääröineen. Ja tietysti tarjolla on myös glögiä ja piparkakkuja!

Turvallisesti tapahtumassa

Teatteri on ottanut 28.11. alkaen käyttöön koronapassin, jota edellytetään kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä katsojilta klo 17 jälkeen alkavissa esityksissämme. Tämä siis tarkoittaa, että koronapassi tarkistetaan myös 11.12. Tatu ja Patu -esityksessä.

Koronapassit ja teatteriliput tarkastetaan teatterin ovella. Varauduthan tarvittaessa esittämään henkilöllisyystodistuksen. Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka voi voit ladata Omakannasta.

Myös kasvomaksin käyttöä edellytetään teatterin tiloissa kaikilta yli 12-vuotiailta katsojilta, joiden terveydentila sallii maskinkäytön. Varauduthan siis ottamalla mukaasi oman kasvosuojaimen!

Lisätietoja siitä, miten teatteri huolehtii turvallisuudesta tapahtumissa, löytyy teatterin sivuilta.

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien kanssa. Lämpimästi tervetuloa koko perhe!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php