21
tammikuu

Tervetuloa etäopastukselle Ateneumin Magnus Enckell -näyttelyyn!

Magnus Enckellin teos Aihe Kaivopuistosta (1919)
Magnus Enckell: Aihe Kaivopuistosta (1919). Kansallisgalleria / Ateneumin taidemuseo. Kuva: Kansallisgalleria / Hannu Pakarinen

Etäopastus tarjoaa makupaloja Enckellin taiteen maailmasta: opastuksen aikana tutustumme taiteilijan keskeisiin teoksiin sekä vähemmän tunnettuihin töihin. Kurkistamme Enckellin ja hänen taiteilijatovereidensa aikaan – aikakauden arvoihin, uusiin ilmiöihin ja matkantekoon. Etäopastus tuo esiin myös taiteilijan humaanin ja arvostavan asenteen elämään, näkökulman, joka on ajankohtainen tänäkin päivänä.

Vierailu tapahtuu Teams-alustalla, ja sen kesto on noin 45 minuuttia. Vierailu ei vaadi sisäänkirjautumista tai rekisteröitymistä, ja toimii sekä selaimessa (ilman ohjelman latausta) tai Teams-sovelluksessa, jos sinulla on se jo käytössä.

Opastus ei kierrä näyttelysaleissa, vaan opas esittelee teemoja ja teoksia kuvaesityksen avulla. Opastuksen lopuksi on mahdollista esittää kysymyksiä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta 21.1.2021 klo 10 mennessä. Ilmoita samalla, osallistutko klo 17 tai klo 18.15 alkavaan opastukseen. Ilmoittautuneille lähetetään tapahtumaan sähköpostitse Teams-linkki 21.1. klo 12 mennessä. Suosittelemme Teamsin käyttöä tietokoneella. Jos käytössä on tabletti tai puhelin, pitää laitteelle ladata Teams-sovellus!

Muuta huomioitavaa:

  • verkon nopeuden tulisi olla vähintään 10 Mbit/s tai 4G -yhteys.
  • Opastukselle voi liittyä joko Teams-sovelluksen tai verkkoselaimen kautta. Jos käytät selainta, suosittelemme Chromea tai Edgeä. Näiden tulisi olla päivitettyinä uusimpaan versioon. Täältä löydät lisäohjeet Teamsin käyttöä varten: https://support.microsoft.com/fi-fi/teams

Tilaisuuden järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Lämpimästi tervetuloa kanssamme etäopastukselle Magnus Enckell -näyttelyyn!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php