27
lokakuu

Toinen kävelykierros henkien Helsingissä: Kuuluisia kummituksia

Vanha kirkko, Lönnrotinkatu 6, Helsinki
Vanha kirkkopuisto ja Vanha kirkko 1960-luvulla. Kuva: Grünberg Constantin / Helsinkikuvia.fi

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme myös toisen Kuuluisia kummituksia -kävelykierroksen HI:n jäsenille!

Kaupunkikierros kulkee Helsingin keskustassa kummitustarinoiden johdattamana. Tarinoita on erilaisia ja toiset liittyvät synkkiin, toiset taas iloisiin ihmiskohtaloihin.

Tule kävelylle, joka vie Helsingin historiaan ja nykypäivään vähän erilaisesta näkökulmasta! Kuulet kuuluisista kummituksista, huolehtivaisista kummituksista, haamuilevista sotilaista ja kauppiaista. Näiden lisäksi luvassa on aimo annos Helsingin historiaa ja arkkitehtuuria.

Lähtöpaikka on kirkkopuiston Vanha kirkko (Lönnrotinkatu 6) ja kierros päättyy Senaatintorille. Kierroksen kesto on noin 1,5 tuntia. Oppaanamme toimii Tuula Pohjalainen.

Ilmoittautuminen

Kierrokselle mahtuu 20 henkilöä (max 2 hlöä/varaus). Ilmoittaudu mukaan viimeistään ke 26.10. Tapahtuma on jäsenille ilmainen.

HI:n ja UIO:n jäsenten lisäksi ilmoittautua voivat jäsenet yhdistyksistä, joiden kanssa HI:llä on kumppanuussopimus. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Tapahtuma on täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua jonotuslistalle.

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php