12
lokakuu

Tulevaisuutta luomassa -konsertti

Helsingin Musiikkitalo, konserttisali, Mannerheimintie 13 A, Helsinki

Insinööriliitto täyttää 100 vuotta! Insinöörit ovat olleet rakentamassa nykyistä elinympäristöä ja yhteiskuntaa sekä muovaavat vahvasti myös tulevaisuutta. Juhlavuoden 2019 tapahtumilla ja tempauksilla halutaan rikkoa perinteisiä käsityksiä insinööreistä ja muistutetaan mieleen, että insinöörityö näkyy kaikilla elämänalueilla.

Juhlavuoden yksi päätapahtumista on kuusiosainen Tulevaisuutta luomassa -konserttikiertue, jonka tuotot lahjoitetaan tukemaan suomalaisten lasten ja nuorten hyvinvointia.

Konserteissa esiintyvät tähtiartistit Olavi UusivirtaDiandraOsmo Ikonen ja Ida Elina. Juontajina toimivat koomikot Niina Lahtinen ja Janne Kataja.

Konserteissa esitettävässä dokumenttielokuvassa  kerrotaan Insinööriliiton satavuotisen historian keskeisistä teemoista ja neljän erilaisen insinöörin elämästä.

Konserttipaikat ja lipunmyynti

Liput jäsenille ja heidän seurueilleen 28 € / aikuinen, 17,50 € / alle 17-vuotias, opiskelija, eläkeläinen. Lippujen hinnat sisältävät käsittelykulun, hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Linkit jäsenetuhintaisten lippujen myyntiin ja alennuskoodi Member+ -palvelussa (vaatii kirjautumisen).

Huippumusiikkia ja hauskoja hetkiä

Konserttikiertue huipentuu Helsingin Musiikkitalolla järjestettävään juhlavuoden päätöskonserttiin, jossa Insinööriliitto lahjoittaa konserttien tuotot juhlavuoden päätteeksi Me-säätiölle, joka tekee työtä vähentääkseen lasten, nuorten ja perheiden syrjäytymistä ja eriarvoistumista Suomessa.

Tutustu juhlavuoteen www.ilry.fi/IL100.

css.php