7
lokakuu

Tunnista oma osaaminen, tee toimiva hissipuhe!

Kouluttajat: Heidi Hännikäinen, Pilvi Nybom
Kesto: 1h

Koulutuksessa paneudutaan siihen, miten tunnistaa omaa osaamista ja vahvuuksia sekä siihen, miten näiden pohjalta luodaan toimiva hissipuhe. Hyvä hissipuhe onkin yksi työnhaun tärkeimmistä asioista. Toimiessaan se myy ja markkinoi omaa osaamista parhaalla mahdollisella tavalla.

Koulutuksen teemoja:

  • Miksi vahvuuksien tunnistaminen on tärkeää?
  • Miten tunnistan omia vahvuuksiani?
  • Miten kerron muille osaamisestani?
  • Miten tiivistän oman osaamiseni?
  • Miten teen toimivan hissipuheen?

Innostava ja kannustava webinaari sisältää runsaasti erilaisia käytännönläheisiä vinkkejä ja esimerkkejä, niin oman osaamisen tunnistamiseen kuin hissipuheen laadintaan. Webinaarissa on mukana kaksi kouluttajaa. Heidi Hännikäinen ja Pilvi Nybom, jotka molemmat ovat toimineet vuosia uravalmentajina. Webinaarin moderaattorina toimii projektipäällikkö Päivi Korhonen Työnhakuveturista.

Työelämäasiantuntijana ja uravalmentajana Heidi Hännikäinen on valmentanut vuosien ajan hyvin monenlaisia ja eri kokoisia ryhmiä. Heidin intohimo on vuosien ajan ollut osaamisen tunnistaminen, sanoittaminen ja sen kehittäminen. Tällä hetkellä Heidi toimii Lakimiesliitossa uravalmentajana.

Pilvi Nybom on kokenut HR-taustainen uravalmentaja. Pilvi on toiminut aikanaan itse vuosia rekrytoijana, joten mukana on tarinoita myös rekrytoijan näkökulmasta. Tällä hetkellä Pilvi toimii Tradenomien ura-ja työhyvinvointipalveluiden päällikkönä.

Koulutuksen järjestää Omaehtoisen Työllistymisen Tuki OTTY ry.

Ilmoittaudu webinaariin

css.php