27
helmikuu

Työn markkinat ja työelämän taitekohdat

Balderin sali, Aleksanterinkatu 12 (Helenankatu 4), Helsinki

Työnhakuveturin toiminta on tarkoitettu sinulle Uudellamaalla asuva korkeasti koulutettu, joka olet työtön tai jäämässä työttömäksi.
Tavoitteena on tukea korkeakoulutettujen työnhakuvalmiuksia ja edistää omatoimista työllistymistä tarjoamalla asiantuntijaluentoja ja työllistymistavoitteista ryhmätoimintaa. Näiden toimintojen avulla TYÖNHAKUVETURI tukee jokaisen omatoimista työllistymisprosessia.

Työnhakuveturin tilaisuus 27.2.2018 klo 9 – 12: Työn markkinat ja työelämän taitekohdat

Aamupäivän aikana perehdytään mm. ennakointiin ja megatrendeihin ja pohditaan työnhakijan kannalta olennaisia asioita tulevaisuuden työn tekemisen tapoihin ja muotoihin liittyen. Keskeisimpänä teemana on siis keskustella ja pohtia sitä, mihin kannattaa panostaa tulevaisuuden työn haussa ja millä tavalla kehittää omaa osaamistaan, jotta pystyy vastaamaan tämän hetken työn markkinoihin.

Luennoimassa ja keskusteluttamassa ovat Sitrasta Perttu Jämsén sekä Mikko Dufva. Perttu on Uusi työelämä ja kestävä talous -teeman monitoimimies, joka vetää projekteja ja pohtii työn tulevaisuutta. Mikko Dufva on Sitran tulevaisuusasiantuntija. Hän tarkastelee työkseen tulevaisuuden kehityskulkuja, niiden välisiä jännitteitä ja tulevaisuuteen liittyviä mielikuvia. Lisäksi hän pyrkii tunnistamaan ei-ilmeisiä, mutta tulevaisuuden kannalta merkittäviä asioita.

Ilmoittaudu tilaisuuteen

css.php