14
lokakuu

Vådötorp-huvilan syystalkoot 14.-15.10.

Reposalmenranta, Reposalmentie 1, Helsinki
Kuva: Pertti Mattila

Varma tapa saada reilusti raitista ilmaa ja hyvää hyötyliikuntaa, on osallistua Torpan syystalkoisiin.

Talkootöiden jälkeen on mahdollisuus rentoutua grillaillen ja saunoen.  Yöpyminenkin huvilalla on mahdollista (ota tarvittavat varusteet yöpymistä varten mukaan).  Ilmoitathan toimistolle, mikäli aiot yöpyä ja tee huonevaraus.

Lähdemme Reposalmen rannasta klo 10 (lauantaina 14.10. ja sunnuntaina 15.10.). Saareen ja sieltä pois pääsee myös HI:n yhteysveneellä muihinkin aikoihin.

Herttoniemen metroasemalta pääsee bussilla numero 89 (laituri 4) Yliskylään, josta on noin puolen kilometrin matka kävellen Reposalmen rantaan (ks. aikataulut ja reittiohjeet HSL:n reittioppaasta). Reposalmen rannassa on myös jonkin verran parkkitilaa, mikäli saavut omalla autolla.

Otathan mukaan lämpimiä vaatteita!

Ilmoittaudu kuljetusten ja grilliruokailun sekä yöpymisjärjestelyjen vuoksi alla olevalla lomakkeella tai HI:n toimistolle puh. 040 150 3878.

Talkoot järjestetään säävarauksella.

Tavataan Reposalmen rannassa lauantaina klo 10!

Tervetuloa!
Pertti Mattila
HI torppari

Tervetuloa Vådötorpan syystalkoisiin (pdf)

Lisätiedot: puh. 0500 412 025, perttim61@gmail.com

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lauantaina 14.10.
Sunnuntaina 15.10.
Haluaisin yöpyä huvilalla

Kyllä
Sovin Pertti Mattilan kanssa muun kelloajan

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php