22
maaliskuu

Verkkovalmennus: Lean Six Sigma Yellow Belt

Yellow Belt -koulutus tarjoaa kattavat perustiedot Lean Six Sigmasta. Koulutus koostuu yhteensä kuudestatoista osiosta, joista jokaista seuraa käytännön harjoitus (yhteensä 8–16 tuntia.) Koulutuksessa pääsee pohtimaan, miten Lean Six Sigman periaatteita voi hyödyntää omassa ympäristössä.

Lean Six Sigma Keltainen vyö  -verkkovalmennus suoritetaan täysin verkossa ja valitset itse milloin kurssia suoritat. Koulutus on tarkoitettu vain Insinööriliiton jäsenille.

Jäsen maksaa koulutuksesta sitoutumismaksun, joka on 50 euroa. Tämä laskutetaan jäseneltä ilmoittautumisen jälkeen, maksuohjeet tulevat ilmoittautumisvahvistusviestissä. Vasta maksun maksaminen oikeuttaa osallistumaan tälle 329 euron arvoiselle verkkokurssille. Maksua ei palauteta.

Miten suorittaminen tapahtuu?

LeanValmennus.fi toimittaa sinulle tunnukset kaksi päivää starttipäivän jälkeen (starttipäivän voit valita ilmoittautuessasi), jos sitouttamismaksu on maksettu. Muistathan maksaa sitouttamismaksun 7 päivää ennen kurssin aloittamista, jotta saamme maksun ennen tunnusten toimittamista.

Sinulla on 12 kuukautta aikaa suorittaa verkkovalmennus omaan tahtiin, mutta suosittelemme tekemään sen tiiviissä aikataulussa, koska opit silloin enemmän ja suorittaminen on tehokkaampaa. Työmäärä vastaa noin 2 työpäivää. Yellow Belt -kurssi sisältää myös lyhyemmän White Belt tason kurssin.

Koulutuksen sisältö:

  • Mitä on Lean Six Sigma?
  • Asiakasarvo ja sen määrittely
  • Hukkatoiminnot
  • Vaihtelun ja virtauksen merkitykset
  • Prosesseihin liittyvät luonnon lait
  • Juurisyiden selvittäminen ja analysointi
  • DMAIC-parannusprojektimalli vaihe vaiheelta

Koulutus ja koulutusmateriaali on suomeksi.

Muista pyytää todistus viimeisen moduulin suorittamisen jälkeen LeanValmennus.fi:stä lähettämällä sähköpostia suorituksesi valmistumisesta osoitteeseen jukka.saikkonen@leanvalmennus.fi. Jukka Saikkonen LeanValmennus.fi:stä toimittaa sinulle suorittamisen jälkeen Lean Six Sigma Keltainen vyö -sertifikaatin 3 arkipäivän sisällä.

Verkkokurssin toteuttajana on LeanValmennus.fi ja kouluttajana toimii Jukka Saikkonen, sähkötekniikan DI joka on suorittanut Lean Six Sigma Balck Beltin.

Ilmoittautuminen päättyy 14.3.2021 klo 14:00.

Webinaariohjeet | Ilmoittaudu webinaariin

css.php