18
marraskuu

Verkkovalmennus: Työnhaku työttömyyden pitkittyessä

Tervetuloa Aktiivimallin mukaiseen valmennukseen! Aktiivimallin laajennus astui voimaa 1.4.2019. Insinööriliitto järjestää jäsenilleen aktiivimalliin kuuluvia työnhaun valmennuksia, jotta jäsen pystyisi täyttämään aktiivimallin vaatimat 5 päivää 3 kuukauden tarkastelujakson aikana. Katso tarkemmin ehdot Insinööriliiton Aktiivimalli-sivustolta.

 

Työnsaanti tunnetusti vaikeutuu, kun työttömyys pitkittyy. Miten toimia työnhaussa, kun työttömyys on kestänyt vuoden tai kauemmin? Voiko yli viisikymppinen saada töitä, jos työttömyys on kestänyt kauan?

Tämä valmennus keskittyy toimiin, joilla pitkänkin työttömyyden voi katkaista. Saat vinkkejä keinovalikoiman muuttamiseen ja työnantajan ennakkoasenteiden taklaamiseen.

Valmennuksen sisältö:
• Työttömyyden pitkittymisen anatomiaa: urajumittumisia, toimialamurroksia, muutosvalmiutta ja työmarkkinakunnon arviointia
• Työttömyyden kriisikäyrä ja sen opit
• Miten voit säilyttää ammatti-identiteettisi työttömyyden pitkittyessä?
• Miten voit säilyttää työmarkkinakuntosi työttömyyden pitkittyessä?
• Ole oma toimitusjohtajasi työttömänä eli tee oikeita päätöksiä
• Työttömän psykologiset ansat työnhaussa ja niiden ratkaisu
• Tehokkaat toimet kun työttömyys pitkittyy

Näitä teemoja käsitellään Työnhaku työttömyyden pitkittyessä -valmennuksessa.

Valmennuspäivä on päivän kokonaisuus, joka sisältää webinaarin lisäksi itsenäistä työskentelyä webinaarin teemasta sekä työskentelyn raportoinnin kyselyn avulla päivän päätteeksi. Kysely lähtee osallistujille klo 14.00. Aktiivimallin mukaisen todistuksen saaminen edellyttää, että jäsen osallistuu koko kokonaisuuteen.

Kouluttaja:  Insinööriliiton koulutuspäällikkö Jouni Röksä

Lisätietoja: asiakaspalvelu@ilry.fi

css.php