2
lokakuu

Via Group: Ihmisosaaja onnistuu – myyntivalmennus

Insinöörit-Ekonomit talo, seminaariluokka, Ratavartijankatu 2 A, Helsinki

Tiesitkö, että suurin osa meistä sortuu myymään kuten ajattelemme haluavamme itse ostaa. Huippumyyjä sovittaa myyntityylinsä erilaisille asiakkaille tehokkaasti ja myy siten paljon paremmin. Via Groupin Ihmisosaaja onnistuu –myyntivalmennus keskittyy ihmistyyppien tunnistamiseen ja niiden hyödyntämiseen myyntityössä? Onko avainasiakkaasi suunnittelija,  käynnistäjä, innostaja vai rakentaja? Miten hän toivoo myyntitilanteiden sujuvan? Milloin etenet nopeasti asiaan, milloin taas kuuntelu voi olla ainut tie kaupan tekoon.

Ihmisosaaja onnistuu -koulutus on matka ihmistuntemukseen, jonka avulla saat työkalut parempaan ihmissuhteiden hoitoon niin tiimissä kuin yksilötasollakin. Taidoista on hyötyä myös kovenevilla työmarkkinoilla, johtuuhan selvitysten mukaan jopa 80 prosenttia irtisanomisista pohjimmiltaan yhteistyökyvyttömyydestä, sosiaalisesta taitamattomuudesta ja osaamattomuudesta ihmissuhteissa. Teemme koulutuksessa itsearvioinnin, joka avaa toimintatapaerot sinulle konkreettisiksi työkaluiksi päivittäisessä työssä toimit sitten esimiehenä, projektitiimissä, suunnittelijana, asiakaspalvelutehtävässä tai vaikkapa myynnissä.

Koulutuksen vetää Insinööriliiton koulutuspäällikkö Jouni Röksä (FM, VPD, JET), joka on Via Groupin sertifioima Ihmisosaaja onnistuu -valmentaja.

Kouluttajat: Insinööriliiton koulutuspäällikkö Jouni Röksä
Kesto:  4 h
Osallistujat: max 50
Lisätiedot: asiakaspalvelu@ilry.fi
Ilmoittautumiset
: www.ilry.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Jos peruutuksesta ei ilmoiteta, voidaan tarjoiluista aiheutuneet kustannukset periä osallistujalta.

 

tjs_opintokeskus_rgb
Koulutus järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa

css.php