29
lokakuu

Vieraile kanssamme Olympiastadionilla

Olympiastadionin vierailijakeskus, Paavo Nurmen tie 1, Helsinki
Kuvassa Helsingin Olympiastadion
Helsingin Olympiastadion

Olympiastadion on kokenut merkittävän muodonmuutoksen. Opastetulla Stadionkierroksella olet mukana stadionin tarinassa aina 1930-luvulta uuteen aikaan ja pääset vierailemaan stadionin uudessa maanalaisessa maailmassa.

Opastettuun kierroksen sisältyy vierailu ja opastus Olympiastadionilla ja Urheilumuseossa. Kierroksen lopuksi on mahdollisuus vierailla myös Olympiastadionin tornissa.

Kierros alkaa klo 16.30 vierailijakeskuksesta ja kestää noin 1,5 tuntia. HUOM! Opastettu kierros sisältää portaita.

Tervetuloa katsomaan, mitä on uutta ja miten ainutlaatuinen stadionin arkkitehtuuri on herätetty uuteen loistoon!

Saapuminen Olympiastadionille
Olympiastadion sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Töölössä. Bussit ja raitiovaunut kulkevat stadionin välittömään läheisyyteen. Pyöräilijöille löytyy stadionin läheisyydestä pyöräparkkeja ja kaupunkipyöräasemia. Autolla saapuville maksullisia pysäköintialueita on stadionin välittömässä läheisyydessä. Tutustu tarkemmin saapumisvaihtoehtoihin Olympiastadionin sivuilta.

Turvallisuus tapahtumassa
HI huolehtii turvallisuudesta tapahtumassa: maksimiosallistujamäärä on 20 hlöä / ryhmä (yhteensä 2 ryhmää), pidämme tarvittavat turvavälit ja kaikille osallistujille jaetaan kasvomaskit. Kasvomaskin käyttöä edellytetään koko kierroksen aikana.

Lisätietoja
Opastus on jäsenelle ja avecille maksuton. Ilmoittauduthan viimeistään ti 27.10. Ilmoittautuminen on sitova.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php