7
huhtikuu

Voi hyvin etätöissä ja energiaa etätyöhön!

Työn ja miksei työpisteenkin valuminen, työkäyttöön suunnitelluista toimistotiloista, ”kotitoimistolle” tai vaikkapa sohvalle, on aiheuttanut paljon muutoksia työhön ja sen tekemiseen. Matkat ja tauot vähenevät ja puheet työn ja perheen yhdistämisestä tai erillään pitämisestä loppuvat pian kokonaan?

Luento-osuus antaa arjen työkaluja, joilla voit edistää omaa hyvinvointiasi etätyössä. Työfysioterapeutti Pirjo Huikuri on alan asiantuntija, joka antaa konkreettisia keinoja, millä voit ylläpitää ja parantaa omaa etätyöhyvinvointiasi. Vaatiko etätyön ergonomia lisää tai uusia työvälineitä ja miten ylläpidät hyvinvointiasi, kun fyysiset siirtymät, tauot ja sosiaaliset kohtaamiset muuttavat muotoaan?
Matkan varrella on myös mahdollisuus kysymyksille ja kuullaan myös huomioita työajasta ja vapaa-ajasta sekä IL:n tuoreesta Työhyvinvointiverkostosta.

Sokerina pohjalla on piristävä ”Energiaa etätyöhön”-osuus, mistä saamme valmiuksia tehdä kahvitauoistamme entistä hyödyllisempiä ja palauttavampia. Personal trainer Hanna Sahlberg, nostaa rempseään tyyliinsä sykettä ja saa ne väärin istutut lihakset liikkeelle ja venymään.

IL-työhyvinvointiverkosto

Työhyvinvointiverkoston tavoitteena on nostaa työhön ja hyvinvointiin liittyviä aiheita esiin, aikaansaada niistä keskustelua ja tuoda hyötyä työelämän eri vaiheissa oleville verkoston jäsenille. Insinööriliiton työhyvinvointiverkosto keskittyy kaikkien toimihenkilöiden hyvinvointiin, pieniä tuotannon työntekijäpuolen luona tehtäviä excursioita unohtamatta. Ilmoittaudu mukaan täältä.

css.php