4
joulukuu

Webinaari: Asiantuntija Somessa II

tyonhakuveturi-logo-comm-2Työnhakuveturin toiminta on tarkoitettu sinulle Uudellamaalla asuva korkeasti koulutettu, joka olet työtön tai jäämässä työttömäksi.
Tavoitteena on tukea korkeakoulutettujen työnhakuvalmiuksia ja edistää omatoimista työllistymistä tarjoamalla asiantuntijaluentoja ja työllistymistavoitteista ryhmätoimintaa. Näiden toimintojen avulla TYÖNHAKUVETURI tukee jokaisen omatoimista työllistymisprosessia.

Asiantuntija Somessa II

Etsitkö tietäsi some-maailmassa? Onko Twitter, Linkedin, Facebook ja Twitter aktiivinen osa omaa työnhakuasi?
Mietitkö, miten hyödyntää sosiaalisen median kanavia työnhaussa, ja miten ne juuri sinulle sopisivat?

Wonderlandista tuttu kouluttajamme Liisa Siitonen/Xennek Oy on tehnyt Työnhakuveturin kanssa tuloksekasta yhteistyötä digitaitoon
liittyvien webinaarien tiimoilta. Liisa on nyt kouluttamassa Asiantuntija Somessa- webinaarin jatko-osaa työnhakijan digitaitoihin liittyen.

Tämä webinaari kuuluu aktiivimalliin. Todistus lähetetään sähköpostitse tapahtuman jälkeen.

Liisa Siitonen on Xennek Oy:n kouluttaja ja konsultti. Liisalla on yli 20 vuoden kokemus digitaalisesta markkinointiviestinnästä ja hän on toiminut kouluttajana 9 vuotta. Kokemusta Liisa on hankkinut digimedia- ja mainostoimistoista sekä mediataloista. Somesta Liisa löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita.

Liisan LinkedIn- profiiliin voit tutustua www.linkedin.com/in/liisasiitonen 

Ilmoittaudu

css.php