12
toukokuu

Webinaari: Asiantuntijana LinkedInissä

Kouluttaja: Tom Laine

Asiantuntija voi omalla olemuksellaan, osaamisellaan ja tekemisellään lisätä merkittävästi omaa tunnettuuttaan ja vaikuttavuuttaan. Samalla asiantuntija lisää oman yrityksensä houkuttelevuutta sekä ostajan että työnhakijoiden näkökulmasta. Asiantuntijan on roolista riippumatta mahdollisuus kehittää myös omia uramahdollisuuksiaan tai osaamisena kaupallistamista, kun tietää mitä tekee.

Webinaarissa käydään läpi olennaisia oman asiantuntijuuden esille tuonnin mahdollisuuksia. Kouluttaja Tom Laine haastattelee webinaarissa Laura Pääkköstä ja Joonas Villasta, jotka kertovat asiantuntijarooleistaan Linkedinissä ja erilaisista toimimisen mahdollisuuksista sekä parhaat esimerkkinsä.

Webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita vahvistamaan omaa asiantuntijarooliaan LinkedInissä.

Kouluttajana toimii Suomen kokenein Linkedin-asiantuntija, Linkedin Megaopas- ja Henkilöbrändi-kirjojen kirjoittaja ja Suomen verkostoitunein henkilö Linkedinissä, Tom Laine. Lisää Tomin taustasta voi lukea esim. osoitteesta www.tomlaine.com. Tom Laine on Suomen tunnetuin Linkedin-kouluttaja ja ”Top Voices of Linkedin” -voittaja.

Ilmoittautuminen päättyy 30min ennen webinaarin alkua. Jos tämän jälkeen haluat osallistua webinaariin, pyydä linkki osoitteesta koulutus@ilry.fi
css.php