19
marraskuu

Webinaari: Askel neuvottelijan polulle

Tämä webinaari ensimmäinen osa neliosaisesta Neuvotteluvalmennus -webinaarisarjasta.

Webinaari on hyvä startti sinulle, joka haluat kehittää itseäsi neuvottelijana. Liikkeelle lähdetään perusasioista ja -kysymyksistä, mutta mukana on myös sellaista asiaa, jota jokainen huippuneuvottelijakin pohtii päivittäin työssään.

Koulutus rakentuu erityisesti seuraavien alaotsikoiden ympärille:
– Mitä on neuvottelu?
– Miksi neuvottelemme?
– Neuvottelu prosessina
– Mikä on BATNA ja miksi se on tärkeä?

Kouluttajana toimii Jani Huhtamella, VR Heaven Oy:n toimitusjohtaja. Huhtamella on kokenut esiintyjä ja puhuja, joka ammentaa omien koulutuksiensa sisällön käytännön kokemuksestaan neuvotteluissa sekä työ- ja yrityselämässä. Viimeisen 20 vuoden aikana hän on toiminut ohjelmistosuunnittelijana sekä erilaisissa neuvottelu- ja koulutustehtävissä niin luottamusmiehenä kuin Insinööriliiton palveluksessakin. Vuodesta 2017 lähtien Huhtamella on toiminut oman yrityksensä toimitusjohtajana ja myös valmentaa aloittavia yrittäjiä selviämään yrityksen alkutaipaleesta voittajana. Kesällä 2018 Huhtamella siirtyi Insinööriliiton palveluksesta täyspäiväiseksi yrittäjäksi, mutta tarjoaa yhä palveluksiaan mm. Insinööriliitolle useiden eri koulutuksien muodossa. Tämä koulutus on yksi osa tuota tarjontaa.

Kesto: 2 h
Kouluttajat:  Jani Huhtamella
Ilmoittaudu: Askel neuvottelijan polulle -webinaariin

Rekistereröityminen tapahtuu suoraan GoToWebinar-järjestelmään. Saat vahvistusviestin ja ohjeet sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen. Jos et voikaan osallistua webinaariin, peruthan ilmoittautumisesi.

css.php